Werken bij

Core ICT

Werken @ Core ICT

De vacatures van Core ICT

Wil jij meewerken aan uitdagende projecten voor unieke klanten? Bij Core ICT kom je terecht in een team van specialisten dat een passie heeft voor alles wat met IT te maken heeft. Bij ons kan je groeien, ideeën delen, bakken ervaring opdoen en natuurlijk ook veel plezier maken.

 

Hou jij van een uitdaging? Wil jij deel uitmaken van een ambitieus team dat houdt van wat ze doet? Solliciteer dan op één van onze vacatures!

Account Manager voor business development
Relaties aangaan met nieuwe prospects en het onderhandelen en sluiten van deals hiermee vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Zo zorg je voor het professioneel voorstellen van complete en accurate offertes aan klanten en zoek je zelf actief naar IT- en markttrends. Ontdek meer in de vacature.
Solliciteer nu
Presales Engineer
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die beschikt over technische kennis en commerciële vaardigheden. Wat zit er dan in je takenpakket? Pre-sales, ontwerpen van IT architectuur, gespecialiseerde consultancy en implementatie, … Deze taken liggen op jou te wachten bij Core ICT. Ontdek meer in de vacature.
Solliciteer nu
Vacature-system-engineer-medior-Syntory
System Engineer (medior)
Als Medior System Engineer bij Core ICT ben je verantwoordelijk voor héél wat verschillende en veelzijdige opdrachten. Afhankelijk van het project zal je zelfstandig of in teamverband moeten werken. Zo word je een belangrijke schakel in het steeds verder verbeteren en optimaliseren van de diensten en de professionaliteit van het bedrijf.
Solliciteer nu
System Engineer (Junior)
Spreekt het beheren van infrastructuursystemen of het beantwoorden van technische vragen je aan? Als Junior System Engineer zal je niet enkel verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse beheer en onderhoud van de IT-omgeving van Core ICT maar ook die van onze KMO en enterprise klanten. Ontdek hier meer over deze vacature.
Solliciteer nu

Drie redenen waarom jij bij
Core ICT moet solliciteren

Bij Core ICT helpen we klanten het beste uit hun organisatie en team te halen. En dat willen we natuurlijk ook voor onze eigen organisatie. Daarom maken wij de volgende beloftes aan onze medewerkers. Wanneer je bij Core ICT aan de slag gaat…  

  • …zal je steeds blijven groeien. Of je nu een starter of ervaren IT’er bent, wij zorgen voor individuele ontwikkeling.
  • …kom je tot je volle potentieel. Dankzij onze doorgroeitrajecten blijf je nooit op je honger zitten.
  • …heb je een fijne work-life balance. Wij wisselen inspanning af met ontspanning. Zo kom jij in een gezonde werkomgeving terecht.

Focus on your core business,

let us focus on your IT.

Wil je meer weten?

Geef ons een seintje...