Over

Core ICT

Over ons

Ons verhaal start in 2015 met drie IT’ers – Frank Huyge, Kristof Van Elshocht, Kenny Dossche – en één visie: “Een oplossing is pas succesvol wanneer alle partijen tevreden zijn met het resultaat”. 

Vandaag is Core ICT uitgegroeid tot een oplossingsgericht IT-bedrijf met een waaier aan diensten. Samen met ons team van experten kan je ons terugvinden in Brasschaat of bij één van onze vele klanten. Wij voorzien het ontwerp, de installatie en het beheer van jouw IT-infrastructuur en zijn hierbij gespecialiseerd in Managed Operations & Next Gen IT. Daarnaast werken we samen met verschillende technologische partners om zo tegemoet te kunnen komen aan jouw unieke behoeften.

Onze klanttevredenheid uitgedrukt in cijfers!

Waardering

We beoordelen de kwaliteit van onze diensten en volgen de tevredenheid van onze klanten op aan de hand van drie belangrijke prestatie-indicatoren (KPI’s). Lees er alles over door in deze kader te klikken.

Net Promoter Score

Een cruciale component van dit evaluatiesysteem voor waardering is de NPS. Ontdek hoe we de NPS gebruiken om inzicht te krijgen in de tevredenheid van onze klanten. Klik in deze kader en ontdek ons resultaat.

ISO-Certificering

Ontdek hoe onze ISO-certificeringen onze toewijding aan veiligheid, kwaliteit en klanttevredenheid bevestigen. Leer meer over hoe we jouw gegevens beschermen en je verwachtingen proberen te overtreffen.

Life@Core ICT

Bij Core ICT gaan we voor IT-oplossingen van topkwaliteit gebracht met een persoonlijke aanpak. We gaan dan ook net dat stapje verder en leveren extra inspanningen waar nodig. Wij begrijpen dat je enkel met geweldige werknemers een succesvolle service kan bieden. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat onze collega’s zich gewaardeerd voelen. Dit doen we door ons harde werk te combineren met leuke activiteiten zoals teambuildings, brainstorms & events.

Syntory

Samen met Netleaf combineren we onze sterkste eigenschappen in een nieuw verhaal: Syntory.

Vanuit een klantgerichte aanpak leggen we de focus op oplossingen voor elk aspect van jouw IT-omgeving. Dit gaat van infrastructuur (data center technology & netwerk) en managed operations tot cyber security. Zo creëren we samen een IT-omgeving die je toelaat jouw bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken. 

Netleaf

Sinds mei 2022 vormen Netleaf en Core ICT een partnerschap. Netleaf is een netwerk & cybersecurity partner, opgericht in 2011. Zij zijn gespecialiseerd in wired & wireless networking, netwerkbeveiliging, connectiviteit en cloud security. Met een team van gecertificeerde professionals helpen zij jou de controle over jouw netwerk te krijgen.

Meet the team

Wil je meer weten?

Geef ons een seintje...