Keeping Up

Blijf op de hoogte van alle nieuwigheden bij Core ICT

Samen ontdekken we de laatste IT-ontwikkelingen

IT en innovatie gaan hand in hand. Er ontstaan dan ook elke dag nieuwe ontwikkelingen in de IT-wereld. Bij Core ICT leiden we graag voor jou de weg in deze overrompeling aan informatie en nieuwigheden. Dankzij onze nieuwsitems, blogs met tips en adviezen en onze events ben jij helemaal up-to-date. 

Technical Fact: Containers efficiënt opzetten met Kubernetes – praktijkversie
Containers hebben veel voordelen voor je IT-omgeving, als je ze efficiënt kan hanteren weliswaar. Kubernetes is een open-source oplossing die dit mogelijk maakt. Onze klant had nood aan een efficiënt platform om containers te hanteren en te beheren. Wij vertellen je hoe we Kubernetes clusters installeerden.
Lees meer…
Technical Fact: Oplossen van een foutmelding tijdens de upgrade van de IBM FS5200 firmware
Het up to date willen houden van je IT-infrastructuur is één ding. Het correct uitvoeren van deze upgrades is echter iets anders. Zelf botsten we op een foutmelding tijdens het upgraden van de IBM FS5200 firmware. We vertellen je welke stappen we ondernomen om de upgrade alsnog te kunnen voltooien.
Lees meer…
Meer over IT-monitoring en de bijhorende voordelen ervan op een rij
IT is vandaag een bedrijfskritische factor. Het belang werd versterkt door de automatisatie van bedrijfsprocessen en logistieke activiteiten. Wanneer je IT-omgeving vastloopt of het begeeft heeft dit uiteraard grote gevolgen. IT -monitoring is een service die hieraan tegemoet komt.
Lees meer…
Preventief onderhoud van jouw IT-omgeving: essentieel voor je bedrijf
Voorkomen is altijd beter dan genezen. Toch krijgen heel wat bedrijven te maken met storingen als gevolg van een gebrek aan onderhoud. Een goede onderhoudsmethode is dus een essentieel onderdeel van een gezonde IT-omgeving en biedt enkele belangrijke voordelen voor de werking en groei van je bedrijf.
Lees meer…

Wil je meer weten?

Geef ons een seintje...