Keeping Up

Blijf op de hoogte van alle nieuwigheden bij Core ICT

Samen ontdekken we de laatste IT-ontwikkelingen

IT en innovatie gaan hand in hand. Er ontstaan dan ook elke dag nieuwe ontwikkelingen in de IT-wereld. Bij Core ICT leiden we graag voor jou de weg in deze overrompeling aan informatie en nieuwigheden. Dankzij onze nieuwsitems, blogs met tips en adviezen en onze events ben jij helemaal up-to-date. 

categorie filter
Evenement 13/6/’24: Save the Data – The Attack and the Impact – Rubrik
Evenement 13/6/’24: In samenwerking met Rubrik willen we jou tijdens deze interactieve sessie, inzicht geven in wat er gebeurt in het geval van een ransomware-aanval. Schrijf je vandaag nog in!
Lees meer…
Ontdek de voordelen van Wasabi: jouw weg naar efficiënte cloudopslag
Wasabi biedt een verfrissend alternatief voor traditionele opslagoplossingen. Het is een betaalbare, veilige en efficiënte manier van cloudopslag, waarmee jij je gegevens makkelijk en veilig kan bewaren. Dit alles zonder de complexiteit van traditionele opslagoplossingen.
Lees meer…
Nutanix Files: Transformeer je opslaginfrastructuur en verbeter je efficiëntie en prestaties
Ontdek hoe Nutanix Files Storage efficiënt omgaat met ongestructureerde data en opslagbeheer vereenvoudigt. Leer over unieke eigenschappen, schaalbaarheid, geavanceerde beveiliging en kostenbesparing. Klaar voor een geoptimaliseerde opslagomgeving? Neem contact op voor meer informatie!
Lees meer…
VITO evenement 19/4/’24: Your journey to a hybrid cloud infrastructure – Nutanix & Lenovo
Evenement 19/4/’24: In samenwerking met Nutanix & Lenovo zet Core ICT de mogelijkheden van een hybrid cloud oplossing voor jou op een rijtje. Schrijf je in en verken met onze experts de toekomst van efficiënte bedrijfsvoering en innovatie.
Lees meer…

Wil je meer weten?

Geef ons een seintje...