ISO-Certificeringen: waarom ze onmisbaar zijn

Bij Core ICT staan kwalitatieve dienstverlening en klanttevredenheid centraal. Deze doelstellingen streven we niet alleen na, maar proberen we ook continu te evalueren. Dit doen we door onze prestaties te meten en hier transparant over te communiceren. Een bijkomend cruciaal aspect van deze toewijding aan kwaliteit en veiligheid zijn onze ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen.

ISO 27001: Bescherming van gevoelige informatie

ISO 27001 staat synoniem voor wereldwijde erkenning op het gebied van informatiebeveiliging. Het behalen van deze certificering bevestigt dat we voldoen aan de strengste normen voor het beheren en het beschermen van informatie. Dit zowel intern maar ook met betrekking tot activiteiten en informatie van onze klanten.

 Als partner in IT-oplossingen hebben we dagelijks te maken met gevoelige klantgegevens en vertrouwelijke bedrijfsinformatie. De cruciale rol die informatiebeveiliging speelt in het digitale tijdperk van vandaag, staat bij ons dan ook nooit ter discussie. Door ISO 27001 gecertificeerd te zijn, verzekeren we onze klanten dat hun gegevens bij ons veilig zijn en beschermd worden tegen elke vorm van bedreiging (voorbeeld: datalekken, cyberaanvallen, ongeautoriseerde toegang).

Belangrijke aspecten van ISO 27001:

Identificatie van informatiebeveiligingsrisico’s

Implementatie van passende beveiligingsmaatregelen

Continue monitoring en evaluatie van het informatiebeveiligingsbeleid

ISO 9001: Kwaliteitsmanagement

ISO 9001 is de gouden standaard voor kwaliteitsmanagement wereldwijd. Als IT-bedrijf begrijpen we het belang van deze consistente kwaliteit in al onze processen en diensten. Het toont aan dat we een robuust kwaliteitsmanagementsysteem uitdragen dat gericht is op op klanttevredenheid en continue verbetering. We willen namelijk niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar we proberen deze telkens opnieuw te overtreffen.

Door te voldoen aan de eisen van ISO 9001, kunnen onze klanten erop vertrouwen dat wij streven naar uitmuntendheid in al onze activiteiten en naar voortdurende verbetering om aan hun behoeften te blijven voldoen.

Belangrijke aspecten van ISO 9001:

Klantgerichtheid en klanttevredenheid

Continue verbetering van processen

Betere traceerbaarheid en verantwoording

Waarom zijn deze certificeringen essentieel voor ons bedrijf?

Bij Core ICT geloven we dat het behalen van ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen ons onderscheidt als een betrouwbare en professionele partner in de IT-sector. Deze certificeringen zijn voor ons meer dan alleen maar badges op onze website. Ze tonen aan dat we voldoen aan internationaal erkende normen voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement, wat essentieel is in een steeds meer gedigitaliseerde en concurrerende wereld. Zo bieden we onze klanten de gemoedsrust dat ze samenwerken met een bedrijf dat de hoogste normen hanteert op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

Door te investeren in deze certificeringen laten we onze toewijding aan onze klanten zien en streven we naar voortdurende verbetering van onze processen en diensten, deze ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen helpen ons om deze doelen te bereiken.

Wil je meer weten?

Geef ons een seintje...