VITO Raamcontract -

ICT infrastructuur 2023VITO ICT Infra 2023

Vito - raamcontract - ICT infrastructuur 2023 - backup - hypervisor - public

De raamovereenkomst “VITO ICT Infrastructuur 2023” biedt een essentiële oplossing voor de gehele publieke sector, waarbij de verwerving van ICT wordt vereenvoudigd en geoptimaliseerd. Core ICT staat paraat met toegegewijde contactpersonen om al je vragen en opmerkingen te behandelen en dankzij deze raamovereenkomst kunnen we jou de best mogelijke oplossing aanbieden aan geoptimaliseerde en door VITO gevalideerde prijzen.

Alle informatie ivm het raamcontract kan u op onze nieuwe website terugvinden!

Raamovereenkomst VITO ICT Infrastructuur 2023: voor wie is dit van toepassing?

Jouw organisatie kan deelnemen aan de raamovereenkomst “VITO ICT Infrastructuur 2023” als deze valt onder één van volgende sectoren:

  • Gemeenten en stadsbesturen, inclusief OCMW’s
  • Politiediensten en brandweerkorpsen
  • Overheidsinstellingen
  • Medische zorginstellingen
  • Hogescholen en universiteiten
  • Openbare diensten en intercommunales
  • Staat jouw organisatie niet op de lijst, contacteer ons even en dan bekijken we de opties.

Welke mogelijkheden biedt de raamovereenkomst?

Ontdek de uitgebreide oplossingen van Core ICT die perfect kunnen aansluiten op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Core ICT kan je via de huidige raamovereenkomst “VITO ICT infrastructuur 2023” momenteel van de volgende oplossingen voorzien:

Hypervisor, hyperconverged en cloud

Vito - raamcontract - ICT infrastructuur 2023 - backup - hypervisor - public

Onze virtualisatieoplossingen bieden een flexibele en schaalbare IT-infrastructuur. Deze Next Gen Hyperconverged oplossing stelt jouw organisatie in staat om IT-middelen efficiënter te beheren en te optimaliseren.

Back-up en archiving

Vito - raamcontract - ICT infrastructuur 2023 - backup - hypervisor - public

We begrijpen de cruciale rol van data beveiliging en bieden secure back-up (en disaster recovery) oplossingen om ervoor te zorgen dat jouw waardevolle gegevens ten allen tijde veilig zijn.

Technologie – partners:

Heb je vragen over het raamcontract VITO ICT Infrastructuur 2023 of wens je meer gedetailleerde informatie?

Heb je vragen of wens je meer gedetailleerde informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen. Maak kennis met het deskundige team van Core ICT en samen kunnen we onze uitgebreide IT-oplossingen (Hypervisor en Back-up) bespreken die helemaal kunnen aansluiten op jouw digitalisatiebehoeften.

Over Core ICT

Met een op maat gemaakte IT-oplossing haal je het beste uit jouw organisatie. Bij Core ICT geloven we niet alleen in technologie, maar ook in tevreden klanten. Daarom zorgen we niet alleen voor de selectie, implementatie en het beheer van al jouw IT-oplossingen. Zo verzorgen we het volledige life cycle management van jouw IT-omgeving. We streven er ook naar om de hoogste klantentevredenheid te leveren. We werken bovendien transparant, zodat je volledig op de hoogte bent van wat we doen en waarom. Zo kan je vandaag en morgen zorgenloos blijven werken met IT-oplossingen die perfect bij jouw behoeften aansluiten.

Core ICT als onderdeel van Syntory

Als onderdeel van Syntory kan je al onze oplossingen en diensten hier verkennen:

IT Infrastructuur

Vito - raamcontract - ICT infrastructuur 2023 - backup - hypervisor - public

Je IT-infrastructuur is de fundering van jouw organisatie en dé weg naar een competitief bedrijf. Dankzij onze Next Gen IT oplossingen maak je jouw bedrijf klaar voor de toekomst. Wij bieden jou een flexibele, schaalbare én betrouwbare IT-infrastructuur. 

Meer informatie?

Cyber Security

Vito - raamcontract - ICT infrastructuur 2023 - backup - hypervisor - public

Heeft jouw IT-infrastructuur nood aan een uitgebreidere netwerkconnectiviteit? Is beveiliging ook bij jou een steeds belangrijker onderwerp? Maak dan kennis met Netleaf, onze netwerk & security partner. Zij assisteren jou bij het ontwerpen, implementeren, beveiligen en beheren van complexe netwerken. 

Meer informatie?

Managed Operations

Vito - raamcontract - ICT infrastructuur 2023 - backup - hypervisor - public

Onze Managed IT Operations richten zich op de optimalisatie en het beheer van IT-omgevingen bij bedrijven. Doordat Core ICT deze taken overneemt en een aanvulling biedt op jouw IT-omgeving, kunnen jouw medewerkers zich focussen op hun kernactiviteiten.

Meer informatie?

VITO

ICT Infrastructuur 2023

Vind op onze nieuwe website alle gedetailleerde informatie in verband met het VITO ICT infrastructuur raamcontract en Core ICT