Hybrid cloud: the movies

Kom snel meer te weten over hybrid cloud en bekijk onze videos voor het volledige verhaal

Wie ons al even volgt weet dat we als  IT-bedrijf sterk geloven in een hybrid cloud aanpak. Onze visie is namelijk dat hybrid cloud een combinatie is van het beste van beide werelden: on-premises en public cloud. We zijn ons ervan bewust dat de reis naar de meest efficiënte IT-infrastructuur echter niet evident is. Daarom helpen we je graag op weg!

We schreven al verschillende blogposten en whitepapers over het onderwerp die je op onze blogpagina kan terugvinden . Om jullie snel en duidelijk te kunnen informeren maakten we ook vier korte videos. Bekijk ze hieronder.

Visie Core ICT: 'Wat is hybrid cloud'?

In onze eerste video staan we stil bij hoe wij kijken naar deze IT-infrastructuur en vooral hoe we jou hierbij kunnen ondersteunen.

Waarom overstappen naar hybrid cloud?

In onze tweede video kan je zien waarom het nu precies zinvol is om de overstap te maken naar een hybrid cloud infrastructuur. Schaalbaarheid en efficiëntie zijn zaken die hier onder meer aan bod komen.

Hoe overstappen naar hybrid cloud?

Wanneer je beslist de overstap te maken is het belangrijk om planmatig te werk te gaan. We vertellen je in onze derde video hoe je dit best aanpakt.

Het beheer van een hybrid cloud:

De hybrid cloud zorgt enerzijds voor de optimalisatie van jouw infrastructuur, maar anderzijds ook voor het efficiënter inzetten van je werknemers. Bekijk onze video en ontdek wat we hier concreet mee bedoelen.

 

Heb je na het bekijken van de video’s toch nog enkele vragen of kan je onze ondersteuning gebruiken bij je overstap? Contacteer ons via onderstaand formulier! We begeleiden je met plezier doorheen je hybrid cloud journey.

Wil je meer weten

Over onze aanpak?

Geef ons een seintje...