Core ICT

jouw strategische partner

Weet je zeker dat je jouw back-ups kan herstellen?

Het testen van je back-ups is van cruciaal belang voor een effectief herstelproces. Zeker nu gegevensverlies en cyberaanvallen een bedreiging vormen, is het waarborgen van de betrouwbaarheid van je back-ups essentieel. Gelukkig biedt Veeam SureBackup een professionele oplossing die verder gaat dan alleen het maken van back-ups.

Veeam SureBackup gaat een stapje verder dan de traditionele back-upoplossingen. Het biedt een geautomatiseerde en geïntegreerde manier om de herstelbaarheid van jouw virtuele machine back-ups te verifiëren. Dankzij SureBackup kan je erop vertrouwen dat jouw gegevens veilig & beschikbaar zijn voor herstel wanneer dit nodig is. Het start je back-ups automatisch, zonder de productieomgeving te verstoren. Op deze manier kan je de integriteit en bruikbaarheid van je back-ups valideren,  indien je ze in geval van nood nodig hebt.

Wil je graag meer weten over hoe Veeam SureBackup en onze expertise je kunnen helpen bij het beschermen van waardevolle gegevens? Vul je gegevens in en wij contacteren je zo snel mogelijk. Laten we samenwerken aan een robuuste back-upstrategie die jouw bedrijf veilig houdt ongeacht de uitdagingen die zich voordoen.

Tot binnenkort!