Evenement 13/6: Save the Data - Rubrik

Evenement 13/6/’24: Save the Data – The Attack and the Impact – Rubrik

In samenwerking met Rubrik laten we je de gevolgen van een ransomware aanval ondervinden, zonder in werkelijkheid schade op te lopen. Ben jij benieuwd naar je reactie? Schrijf je in voor ons event en ontdek het zelf!

Omschrijving

Samen met Core ICT & Rubrik kan je zien wat er achter de schermen gebeurt tijdens een ransomware-aanval. Daarnaast leer je welke stappen je moet zetten als je met een soortgelijke situatie geconfronteerd wordt.

Voor Wie?
In eerste instantie richt dit evenement zich op IT-professionals (CISO, CIO, CTO, CAO, CLO, CFO, Head of tech audit, Director + level IT or security) van alle organisaties, met interesse in het topic of een samenwerking met Rubrik en Core ICT beogen. 

Datum, locatie & agenda

 • Donderdag 13 juni 2024
 • Netleaf (Syntory) – Antwerpsesteenweg 18, 2840 Rumst
 • Agenda (topics & timing zijn mogelijks onderhevig aan verandering)

  • 09:30 – 10:00: Welkom & Koffie
  • 10:00 – 13:00: Save the data: De aanval & de impact ervan
  • 13:00 – 15:00:  Lunch &  netwerking
  • 15:00: Einde van het event 
 •  

Waarom bijwonen?

 • Gesimuleerde ransomware-aanval
 • Inzichten in real-life ransomware-scenario’s
 • Strategieën voor effectieve respons
 • Tips voor het verbeteren van je cyberbeveiliging

Schrijf je in!

Klik op onderstaande knop om je te registreren voor het evenement. Tot snel!

Meer over Save The Data

Een ransomware-aanval vindt gemiddeld elke 11 seconden plaats, maar de meeste mensen realiseren zich niet hoe ingrijpend het kan zijn totdat ze er zelf slachtoffer van worden.

“Save the Data” is een interactieve tabletop-ervaring die deelnemers meeneemt in een levensecht verhaal gebaseerd op echte gebeurtenissen. Stap in de schoenen van de Chief Information Officer (CIO) en Chief Information Security Officer (CISO) terwijl zij het nieuws van een aanval horen. Overweeg de verschillende opties en zie hoe een bedrijf omgaat met de gevolgen van zo’n aanval.

Het doel van dit evenement is om klanten op een veilige manier inzicht te geven in wat er daadwerkelijk gebeurt tijdens een ransomware-aanval, en om hen voor te bereiden op de vragen en situaties waar ze mogelijk mee te maken krijgen.

Over Core ICT & VITO

Wist je dat Core ICT geselecteerd is voor het raamcontract “VITO ICT Infrastructuur 2023″? Met dit raamcontract biedt Core ICT een essentiële oplossing voor de gehele publieke sector. De verwerving van ICT wordt zo eenvoudig en helemaal geoptimaliseerd. We staan paraat met toegewijde contactpersonen om al je vragen en opmerkingen te behandelen. Dankzij dit raamcontract kunnen we jou de best mogelijke oplossing aanbieden aan geoptimaliseerde en door VITO gevalideerde prijzen! 

Alle informatie kan je hier terugvinden.

Kom je niet in aanmerking voor het raamcontract? Uiteraard helpen we jou ook graag verder. Geef ons zeker een seintje!

Over Rubrik

Rubrik is een vooraanstaand bedrijf voor cloud-gebaseerd gegevensbeheer, opgericht in 2014. Ze leveren geïntegreerde oplossingen voor back-up, herstel, archivering en gegevensbeheer. Het bedrijf richt zich op het vereenvoudigen van complexe IT-omgevingen, zowel lokaal als in de cloud. Rubrik biedt innovatieve technologieën om organisaties te helpen bij het beheren, beveiligen en optimaliseren van hun gegevens. Het bedrijf streeft naar veerkrachtige en beveiligde IT-infrastructuren. 

Wil je meer weten

Over onze aanpak?

Geef ons een seintje...