Palo Alto

Palo Alto Networks is de wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliging met als missie de manier van leven in het digitale tijdperk te beschermen door cyberaanvallen succesvol te voorkomen.

Met het baanbrekende Security Operating Platform wordt uw digitale transformatie beschermd met voortdurende innovatie die de nieuwste doorbraken in beveiliging, automatisering en analyse combineert. Cyberaanvallen worden zo steeds voorkomen door gebruik te maken van analyses om routinetaken en handhaving te automatiseren. De strakke integratie over het platform en met partners vereenvoudigt zo de beveiliging.

Klanten kennen Palo Alto Netwerks steeds de hoogste loyaliteitsratings en “net promotor scores” in de branche toe. Wilt u graag meer informatie over Palo Alto? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

palo-alto-networks-logo

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons