Storage

Er is geen twijfel meer dat data tegenwoordig een hot topic is in het bedrijfsleven.
In discussies die variëren van inzicht in prestaties om toekomstige resultaten te voorspellen, staat data centraal. Zonder deze inzichten ben je beperkt tot het nemen van beslissingen op basis van instinct of buikgevoel. Dit kan soms goed uitdraaien, maar waarom dat risico riskeren wanneer u beslissingen kunt nemen met vertrouwen ?

In een snel veranderende zakelijke omgeving waarin kennis kracht is, behaalt u een duidelijk strategisch voordeel wanneer u snel en efficiënt gebruik kan maken van de kracht van uw gegevens.

Om de kracht van kennis en data te ontgrendelen, moeten bedrijven schaalbaar, flexibel en efficiënt zijn op het vlak van storage infrastructuur. En dit samen met superieure gegevensintegratie en orkestratieservices. Ze hebben tijdig toegang nodig, vaak mobiel, maar met een goede en betrouwbare bescherming.

Next Gen Storage infrastructuur moet een meerwaarde bieden voor:

  • Vereenvoudigde opslag architectuur
  • On premise en cloud gekoppelde opslag
  • Beheer en bescherming van gegevens, ongeacht de locatie
  • Gegevensmobiliteit: snel gegevens tussen omgevingen of clouds te verplaatsen
  • Waarde extraheren uit gegevens
  • Strakke integratie met toonaangevende applicaties en analyses
  • Service niveaus onderhouden en gegevensverlies voorkomen met zeer betrouwbare gegevensplatformen

Wilt u graag meer info over een goede storage infrastructuur of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een storage infrastructuur voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek. Onze IT-experten helpen u graag verder.

Storage-oplossingen

Partners

ibm-logo-1

IBM heeft een rijke geschiedenis met verschillende patenten en baanbrekende vernieuwingen op vlak van opslag. Het huidig portfolio biedt voor elke nood een oplossing.

Dell_EMC_logo.svg

DellEMC heeft een ruim gamma aan mogelijkheden en oplossingen. Deze variëren van louter capaciteit en performante enterprise systemen tot software defined architecturen.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons