Server

Uw server is het hart van uw IT omgeving. Voldoe daarom aan de steeds toenemende business vereisten met een server die perfect beantwoordt aan uw noden. Verminder complexiteit en kosten door te investeren in next-gen servers die de hedendaagse workload draaien maar ook klaar zijn voor uw toekomstige groei. Met onze serveroplossingen, gericht op schaalbare bedrijfsarchitectuur met intelligente automatisering en geïntegreerde beveiliging in elke server, kunt u uw visie van een zorgeloze infrastructuur realiseren zonder beperkingen.

Next generation servers bieden een duidelijk antwoord op een aantal huidige noden en toenemende uitdagingen. Dit zijn voor ons de belangrijkste: 

  • Performantie 
  • Betrouwbaarheid
  • Schaalbaarheid: Scale up, out en Hybrid Cloud
  • Beheer: API integratie en native dashboard
  • Efficiëntie

Niet elk bedrijf staat voor dezelfde uitdagingen. Daarom is een serveroplossing op maat een basisvereiste. Ook voor uw bedrijf. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek om samen te bekijken wat de servermogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

IT-Storage-Service-1

Partners

 

ibm-logo-1

Unix Servers

IBM heeft met zijn gamma IBM Power een ideaal platform in huis voor specifieke workloads zoals SAP, SAP Hana, Big data en Analytics.

Deze reeks servers zijn zeer gekend voor hun robuustheid, performantie en betrouwbaarheid.

Lenovo-Logo-Transparent-PNG

Intel servers

Lenovo ThinkSystem-servers zijn ontworpen om de functionaliteit te bieden die u nodig heeft om te kunnen voldoen aan de behoeften van vandaag en de innovaties van morgen.

Zo bieden ze een oplossing voor cloud, software-defined omgevingen, Artificial Intelligence, analytics en ondersteuning van besluitvorming.

Dell_EMC_logo.svg-1

Intel Servers

De Dell EMC PowerEdge reeks is de fundering van uw hybrid datacenter aanpak. Deze schaalbare architectuur is ontworpen en gebouwd voor performantie, security en uitstekende cloud integraties. Daarnaast wordt ook intelligente automatisatie en geïntegreerde security ondersteund.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons