Cases

Onze cases

Om u een goed beeld te kunnen schetsen van onze producten en diensten, kan u hier terecht om onze reference cases te bekijken. Niemand kan u het verhaal immers beter vertellen dan onze klanten zelf. In de verschillende artikels kan u lezen hoe onze klanten de samenwerking hebben ervaren. 

 

Lenovo: data-opslagsystemen

Bij dit project ontgroeide de klant zijn bestaande data-opslagsystemen waardoor tijdgevoelige taken steeds vaker werden verstoord. Dankzij een oplossing op maat met de componenten van Lenovo werd er een nieuw stevig fundament gebouwd voor de verdere groei van de processen. En met succes!

IN-Z goes Core ICT

Core ICT gelooft niet in gewone klantrelaties. In elke samenwerking die we aangaan, treden we steevast op als partner voor IT-ondersteuning. Zo ook voor IN-Z: deze organisatie ontzorgen we van het technische luik. Resultaat? Meer menselijkheid, meer slagkracht.  IN-Z ICT verantwoordelijke Stijn De Winter blikt terug op het partnerschap met Core ICT.

De samenwerking tussen Core ICT en Dodi

Als IT-bedrijf vinden we maximale betrokkenheid belangrijk in alles wat we doen. Hoe wij dan precies de vinger aan de pols houden van klanttevredenheid van a tot z? Jacques Fernandez van Dodi, die we voorzagen van een Nutanix infrastructuur, vertelt het hieronder!

Het succesgeheim achter de samenwerking met Expertum

Wat ligt er aan de basis van een ijzersterke samenwerking? Volgens Core ICT is het misschien wel een waardengedreven aanpak. En trouwe klanten die er dezelfde visie op nahouden. Dat brengt ons naadloos bij het verhaal van Expertum, een Belgisch SAP advies- en implementatiebureau dat klanten in heel Europa bedient.

Zo werken wij met ODTH First Class Logistics: 

Als snelgroeiende dienstverlener wil je dat ook je IT mee evolueert met je bedrijf. Daar heeft logistiek dienstverlener ODTH First Class Logistics een en ander over te zeggen. Maar dat is niet de enige reden waarom ICT manager Stephan Janssen met Core ICT in zee ging. Hier vertelt hij alles over onze samenwerking!

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons