Cases

Onze cases

Om u een goed beeld te kunnen schetsen van onze producten en diensten, kan u hier terecht om onze reference cases te bekijken. Niemand kan u het verhaal immers beter vertellen dan onze klanten zelf. In de verschillende artikels kan u lezen hoe onze klanten de samenwerking hebben ervaren. 

 

meemoo-logo_lockup-pos-rgb-1

“Alle vragen die we hadden, werden goed opgevolgd en beantwoord. De minste problemen werden ter harte genomen en opgelost.” Mooie woorden van de senior System Engineer bij Meemoo. Ze zijn dan ook tevreden over onze samenwerking. En dat geldt voor ons hetzelfde! Lees meer over dit succesverhaal via onderstaande button.

BTB-events-1

Een moderne HCI-infrastructuur voor 0% downtime

Black Tiger Belgium is een expert in datamanagement en het gebruik van persoonsgegevens. Veel van deze gegevens zijn bedrijfskritisch en vereisen de hoogst mogelijke uptime. Wij hielpen hen om te transformeren naar een hyperconverged infratructuur, geleverd door Nutanix.

.

Roularta-Logo-MG-Liggend-Rood-Core-ICT-3

Roularta Media Group en Core ICT: een succesvolle langetermijnrelatie


Wanneer een multimediagroep zich wil ontpoppen tot marktleider, kan dit volgens Bart Lowagie (verantwoordelijke infrastructuur & operations) enkel met een degelijke IT-infrastructuur als solide basis. Hij vertelt hoe het bedrijf hiervoor de krachten bundelt met Core ICT.

sportpaleis-group

Mens- en bedrijfsgericht ondernemen: de samenwerking met Tele Ticket Service

Oprichter en managing director Stefan Esselens vertelt hoe het ticketingbedrijf al meer dan een decennium samenwerkt met Core ICT waarbij de basis steunt op mens- en bedrijfsgericht ondernemen.

 

Moore

Continuïteit in coronatijd: achter de schermen van de samenwerking met Moore

Als accounting- en consultingbedrijf wil Moore zijn klanten laten groeien. Dat vereist niet alleen betrokkenheid, maar ook de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen. CIO Sebastien Dubrulle en Senior System Administrator Johan Wauters vertellen hoe Core ICT hen ontzorgt op IT-niveau.

 

Expertum_Logo_futuregreen_rgb

Het succesgeheim achter de samenwerking met Expertum

Wat ligt er aan de basis van een ijzersterke samenwerking? Volgens Core ICT is het misschien wel een waardengedreven aanpak. En trouwe klanten die er dezelfde visie op nahouden. Dat brengt ons naadloos bij het verhaal van Expertum, een Belgisch SAP advies- en implementatiebureau dat klanten in heel Europa bedient.

odth

Zo werken wij met ODTH First Class Logistics: 

Als snelgroeiende dienstverlener wil je dat ook je IT mee evolueert met je bedrijf. Daar heeft logistiek dienstverlener ODTH First Class Logistics een en ander over te zeggen. Maar dat is niet de enige reden waarom ICT manager Stephan Janssen met Core ICT in zee ging. Hier vertelt hij alles over onze samenwerking!

dodi

De samenwerking tussen Core ICT en Dodi

Als IT-bedrijf vinden we maximale betrokkenheid belangrijk in alles wat we doen. Hoe wij dan precies de vinger aan de pols houden van klanttevredenheid van a tot z? Jacques Fernandez van Dodi, die we voorzagen van een Nutanix infrastructuur, vertelt het hieronder!

in-z

IN-Z goes Core ICT

Core ICT gelooft niet in gewone klantrelaties. In elke samenwerking die we aangaan, treden we steevast op als partner voor IT-ondersteuning. Zo ook voor IN-Z: deze organisatie ontzorgen we van het technische luik. Resultaat? Meer menselijkheid, meer slagkracht.  IN-Z ICT verantwoordelijke Stijn De Winter blikt terug op het partnerschap met Core ICT.

Lenovo-2

Lenovo: data-opslagsystemen

Bij dit project ontgroeide de klant zijn bestaande data-opslagsystemen waardoor tijdgevoelige taken steeds vaker werden verstoord. Dankzij een oplossing op maat met de componenten van Lenovo werd er een nieuw stevig fundament gebouwd voor de verdere groei van de processen. En met succes!

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons