Next Gen IT

Next Gen IT  

Next-Gen-ITVeel bedrijven lopen tegen de limieten aan van de huidige generatie van hun IT infrastructuur. Het grote voordeel bij het vernieuwen van bestaande onderhoudscontracten, het uitbreiden van de geïnstalleerde basis en/of het deels uitbesteden van diensten wegen niet meer op tegen de toenemende druk op o.a. kostencontrolebedrijfsverwachtingen en de continue vraag naar verhoogde service levels.

Next Gen IT staat daarom hoog op de agenda van IT infrastructuur verantwoordelijken, maar er is soms een bepaalde drempelvrees om deze ook effectief uit te rollen. Deze drempel is voor bedrijven uiteraard niet dezelfde maar hieronder zijn alvast enkele veelvoorkomende voorbeelden:

 • Gebrek aan kennis van Next Gen IT producten
 • Geen tijd voor innovatie
 • Vragen bij security/cloud: "wat met mijn bedrijfsdata en GDPR?"
 • Hoe passen alle puzzelstukjes in elkaar?
 • Bespaar ik eigenlijk wel en waar exact?
 • Hoe maak ik mijn budget?

Wat is Next Gen IT voor Core ICT

Core ICT streeft naar innovatie, zowel in dienstverlening als infrastructuur. Daarom wordt het klantportfolio jaarlijks geëvalueerd om steeds in te spelen op de laatste technologische IT trends. Enkel als er voldaan wordt aan een aantal basisvereisten, komen er nieuwe producten ook daadwerkelijk in aanmerking om in te schakelen. Dit zijn onze belangrijkste criteria bij een evaluatie:

 • Bewezen maturiteit in productie omgevingen
 • Een hoge graad van automatiseringsmogelijkheden 
 • Elastische resources en schaalbaarheid
 • Zelf lerend en zelf regulerend: "Lights-out" operaties
 • Cloud integratiemogelijkheden
 • API driven integratie met andere partijen
 • Rijke rapportering voor analyse en predictieve systemen
 • Vereenvoudigd beheer met intuïtieve gebruikersinterface

Onze Next Gen IT  oplossingen

 

Server

Standaard server oplossingen met een vereenvoudigde beheersinterface, een optimale kost/performantie verhouding én een goede schaalbaarheid.

Storage

Stem de kost van uw opslag af op de kost van uw data. Centraliseer al uw databeheer via één enkele interface en krijg een gedetailleerd inzicht in uw data patronen.

Hyperconverged

Een geïntegreerde omgeving met netwerkconnectiviteit, opslag én virtualisatie met een allesomvattende beheersmodule, zelfs over verschillende sites heen.

Backup

Back-up is bedrijfskritisch. Kies daarom voor performante systemen, al dan niet geïntegreerd met cloud oplossingen. Zowel voor eenvoudig, zelflerend en autonoom beheer bieden we een oplossing aan op maat.

Load Balancing

Hoge trafiek met geconsolideerde resources en verspreide gebruikers? Kies dan voor een load balancing oplossing via multi-cloud applicatiediensten met elastische schaalbaarheid, security en analytics. Dit zelfs over de cloud en verschillende datacenters.

Security

100% cloud geleverde gateway security stack dat uw gebruiker verbindt met applicaties ongeacht device, locatie of netwerk. Transformeer de security aanpak van uw bedrijf naar een next level.

 

Networking

Van een naadloze integratie en interconnectiviteit van uw IT infrastructuur met de buitenwereld, tot een software defined aanpak met vereenvoudigd beheer en verhoogde service delivery.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons