Business but also pleasure!

  Onze klanten tevreden houden met next gen IT oplossingen van uitstekende kwaliteit in combinatie met onze persoonlijke dienstverlening, daar werken we elke dag voor bij Core ICT. Om deze doelen te bereiken moeten we soms extra inspanningen leveren. Gelukkig combineren we dit met andere momenten die we op een gezellige en leuke manier kunnen spenderen met het hele team.

  Om deze unieke Core ICT - bedrijfssfeer op te snuiven, gunnen we u graag een blik achter onze schermen. We zetten een aantal dagelijkse en andere leuke activiteiten van de voorbije jaren voor u op een rijtje. Dus wilt u weten hoe het is om bij Core ICT te werken of met welke mensen u professioneel in zee gaat, lees hier dan verder!

  1. Business ...

  a. Op stap met onze technische ploeg!

  Het technische team kan u zowat overal terugvinden of tegenkomen: in het datacenter van onze klanten voor bijvoorbeeld de implementatie van nieuwe IT -infrastructuur of bij onze eigen infrastructuur die we ondergebracht hebben in datacenters in Antwerpen en Zaventem.  Op kantoor vindt u ze vooral in het 'staging kot' waar het voorbereidende werk vooral gebeurt.

  life-at-core-ict-tech-team-1 life-at-core-ict-tech-team-2 life-at-core-ict-tech-team-3

  b. Op alle andere fronten wordt ook niet stil gezeten

  Admin, HR, marketing en sales kan u dan weer steevast op kantoor terugvinden. Al vertoeven deze laatste meestal bij onze (toekomstige) klanten. Jammer genoeg vinden bijeenkomsten en vergaderingen tegenwoordig virtueel plaats. Hopelijk komt er binnenkort snel verandering in!

  life-at-core-ict-admin-3 life-at-core-ict-admin life-at-core-ict-admin-2

  c. Study Tour - USA (oktober 2019)

  San-Jose-ST20

  Al heel wat jaren organiseren we bij Core ICT Study Tours naar de Verenigde Staten voor onze (potentiële) klanten. Wat kan u verwachten? Op maat gemaakte briefings bij leveranciers, kennismaking met de allernieuwste technologieën, een kijkje in de roadmaps, leuke avonturen,... Benieuwd naar meer: lees hier een verslag van op de eerste rij!

   

   

  2. ... but also pleasure!

  Core-ICT-teambuilding-about-us

  d. Teambuilding (september 2019)

  Om de onderlinge samenwerking en de groepsdynamiek nog te verbeteren organiseren we jaarlijks een teambuilding onder het motto: “if you can laugh together, you can work together”! Al mag er altijd wat competitie aan te pas komen uiteraard … Twee keer raden wie die dag gewonnen heeft! (Tip: het was niet het rode team)

   

   

  Verj. 1

  e. Core ICT - 4 jaar (augustus 2019)

  In 2020 konden we jammer genoeg omwille van de Covid-19 maatregelen het 5 jarig bestaan van Core ICT niet ten volle vieren. Gelukkig bouwden we het jaar ervoor een goed feestje. Ambiance, leuke mensen, goede muziek,.. alles was aanwezig om er een geslaagd feest van te maken. Voor meer sfeerfoto’s: klik hier.

   

  Heeft u interesse in een gesprek of heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Het team bij Core ICT helpt u graag verder.

  IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

  Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

  Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

  Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

  Contacteer ons