Core ICT behaalt ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement

Belangrijk nieuws: Core ICT behaalt ISO 27001 & 9001 certificeringen

Core ICT is verheugd om aan te kondigen dat we recentelijk twee belangrijke ISO-certificeringen hebben behaald: ISO 27001 en ISO 9001. Deze certificeringen onderstrepen onze inzet voor veiligheid en kwaliteit.

ISO 27001: Informatie-beveiliging

De ISO 27001-standaard is wereldwijd bekend als dé norm voor informatiebeveiliging. Het biedt duidelijke richtlijnen voor moderne organisaties over hoe ze hun informatie en data moeten beheren. Organisaties die voldoen aan de ISO 27001-criteria hebben alle benodigde voorzorgsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat gegevens binnen de organisatie veilig, vertrouwelijk en integer worden behandeld.

ISO 9001: Kwaliteits-management

De ISO 9001-standaard specificeert de belangrijkste vereisten voor een goed functionerend kwaliteitsmanagementsysteem. Als bedrijf dat voldoet aan deze standaard, zijn we in staat om consistent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van onze klanten en aan de geldende wet- en regelgeving. Door effectieve procesverbeteringen kunnen we ook de klanttevredenheid verhogen.

Voordelen van onze certificeringen

Met deze dubbele ISO-certificering onderscheidt Core ICT zich verder van de concurrentie. We hebben ons kwaliteitsbeheer en databeveiliging naar een hoger niveau getild. Onze certificeringen zijn het resultaat van een intensief certificeringstraject, waarbij we nauwgezet hebben samengewerkt met experts op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

We willen graag onze dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes, inclusief onze begeleiders (QMA) en auditors (DQS). Deze certificeringen zijn een bewijs van ons voortdurende streven naar uitmuntendheid en onze toewijding aan de hoogste normen op het gebied van databeveiliging en kwaliteit.

Wil je meer weten

Over onze aanpak?

Geef ons een seintje...