Hosting

Veel bedrijven kiezen vandaag om niet zelf meer te investeren in een eigen IT infrastructuur omgeving. Hier zijn uiteraard veel redenen voor, en is voor iedere bedrijf specifiek. 

Core ICT biedt net voor deze bedrijven een Next-Gen IT-platform aan, gebouwd en beheerd door onze eigen IT specialisten. Deze worden ondergebracht in 2 datacenters met nog een derde site als bijkomende back-up. Dit levert een uitgebreide lijst aan voordelen op. We geloven ook sterk dat IT-infrastructuur kan verbruikt worden zoals nutsvoorzieningen als gas, water en elektriciteit. U verbruikt zoveel als u nodig heeft, en u betaalt enkel voor uw verbruik.

Maar wanneer kiest u als bedrijf voor een gehoste omgeving? Hier een greep uit de beweegredenen van onze klanten:

 • "De vraag naar infrastructuur resources (CPU, RAM, VM's, opslagcapaciteit) zijn volatiel en elastisch, en we zoeken naar een schaalbare omgeving (zowel up als down)"
 • "We wilden niet meer eigenaar zijn van hardware resources, maar deze als Opex verbruiken"
 • "Er is een sterke groei, en dit kostefficiënt bijhouden op IT infrastructuur was onmogelijk"
 • "We hebben veel nood aan tijdelijke capaciteit voor testen en/of ontwikkeling"
 • "Het beheer van onze omgeving nam teveel tijd in beslag voor onze IT-afdeling"
 • "We willen ons niet meer bezighouden met dagdagelijkse taken, maar meer focus leggen op innovatie"

5 voordelen van Core ICT Hosting

 1. De beste uptime garantie
  Door het combineren van een hosting platform, dat gebaseerd is op de beste normen uit de industrie, een dubbel datacenter configuratie en onze 24/7 managed services garanderen wij u de best mogelijke uptime van onze cloud infrastructuur.
 2. Bekend voor VMware virtualisatie
  Ons IAAS platform is gebouwd op Next-Gen technologie met een proven track record.
 3. Hoge beschikbaarheid in gedachten
  Dankzij de High Availability technologie (vMware HA) bent u niet langer afhankelijk van één fysieke server. Uw VM('s) draait als een onderdeel van een geclusterde setup, inclusief verschillende fysieke servers die alles overnemen indien er een hardware fout gebeurd. Binnen enkele seconden draait uw VM weer op volle toeren.
 4. Hoge performance technologie
  Onze hosting-omgeving is gebaseerd op de hoogste normen uit de industrie. Core ICT gebruikt technologie van marktleiders zoals VMware, Lenovo, Nutanix, Sonicwall e.a.
 5. Ken de locatie van uw data
  Onze cloudservices worden voorzien vanuit verschillende data centers gevestigd in België. Op deze manier garanderen wij u de exacte locatie van uw data.
Hosting oplossing

Waarom kiezen voor Core ICT Hosting?

 • Core ICT is een Belgisch bedrijf
 • Al onze servers bevinden zich binnen België
 • Managed IAAS: wij helpen u voor het toevoegen van extra Virtuele Machines of containers
 • Heldere SLA
 • Managed backup / AV / Firewall
 • Flexibele aanpak
 • Gebouwd op de industry leader in virtualisatie
 • Infrastructuur is onze core business
 • Combineerbaar met onze andere services

Al onze connecties binnen onze data centers zijn gebaseerd op een 10 GbE netwerk technologie. 10 GbE is vandaag de dag te standaard in netwerk connectiviteit binnenin data centers, wat de hoogste performance in connectiviteit tussen servers toelaat.

Om onze verschillende netwerken te beveiligen binnen onze eigen data centers, is er een hoog beveiligingsniveau vereist om de perimeter van onze infrastructuur te beschermen. Gateway anti-virus, anti-spyware, inbraakbeveiliging en applicatie-intelligentie zijn vereist voor het beveiligen van ons/uw netwerk binnen het datacenter. Daarom kiest Core ICT voor de 'Next Generation Firewall' technologie van FortiGate om jouw data te beschermen.

Wilt u graag meer weten over onze hostingservices? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek. Onze experten helpen u graag verder.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons