Kort op de bal spelen voor een langdurige samenwerking? Zo werken wij met ODTH First Class Logistics: 

  Als snelgroeiende dienstverlener wil je dat ook je IT mee evolueert met je bedrijf. Daar heeft logistiek dienstverlener ODTH First Class Logistics een en ander over te zeggen. Maar dat is niet de enige reden waarom ICT manager Stephan Janssen met Core ICT in zee ging. Hier vertelt hij alles over onze samenwerking!

  Gezocht: betrouwbare partner voor SAP Hana

  E-logistics spelen bij ODTH First Class Logistics een belangrijke rol om een maximale klantentevredenheid te bereiken. Moet het zelfs nog gezegd dat de meest vooruitstrevende tools en systemen een must zijn? “We gaan wel nooit zomaar een nieuw systeem opzetten in ons bedrijf”, stipt ICT manager Stephan Janssen aan. “Zo bestaat mijn taak erin om IT-noden te verzoenen met de prioriteiten van de business. Om die reden wilden we ook de SAP HANA in-memory databasetechnologie implementeren. Daarmee kan je als bedrijf onder meer gigantische hoeveelheden data analyseren, steeds in real-time.”

  Implementatie-ODTH-6

  Daarvoor zocht Janssens een betrouwbare partner. Niet alleen voor de eigenlijke technische implementatie van de hardware, ook voor bijkomende richtlijnen en aanwijzingen. Zo kwam hij in contact met Core ICT. “Zij konden echt goed aanvoelen waar we naar op zoek waren”, blikt hij terug. “Dat zorgde voor een onmiddellijke klik bij de eerste ontmoeting. Dat is niet altijd zo evident in de zoektocht naar een betrouwbare leverancier.” 

  Snelheid en performantie

  Al snel werd duidelijk dat de bestaande servers van ODTH First Class Logistics de SAP HANA technologie niet zouden kunnen dragen. Op raad van Core ICT besloot het bedrijf te investeren in Lenovo servers. “Ik wist wel dat er nood was aan snelle, meer performante servers, maar had geen idee van de precieze, vereiste draagkracht”, gaat Janssen verder. “Gelukkig gaf Core ICT mij helder en gefundeerd advies. Exact wat we nodig hadden, gezien de grootteorde van het project.”

  Implementatie-ODTH-3

  De snelheid en performantie van de servers komt ook aan bod in andere facetten van de samenwerking. Wat Janssen vooral opvalt, is hoe kort Core ICT telkens op de bal speelt. “Snelheid en kwaliteit gaan in vele gevallen niet hand in hand”, licht hij toe. “Ook in die zin is de samenwerking met Core ICT een verademing van formaat. Ik denk dat heel wat bedrijven zich in de eerste plaats geneigd voelen om voor hun IT-infrastructuur partijen van een groter kaliber in te schakelen. Maar net de kleinschaligheid van het Core ICT team werpt zijn vruchten af. Onze contactpersonen zijn enorm toegankelijk en geven een persoonlijke dienstverlening. Daar draait het om, nietwaar?”

  Samen naar de toekomst

  Gezien Janssen’s tevredenheid zal ODTH First Class Logistics ook in de toekomst blijven samenwerken met Core ICT. “Onze omgeving is stabiel, en er is altijd hulp en ondersteuning binnen handbereik als er problemen optreden”, knikt Janssen. “Binnenkort staat er een structurele verandering in het netwerk op ons programma. Daarvoor gaan we ook zeker een beroep doen op de expertise van Core ICT.”

  Wilt u graag meer weten over deze case, heeft u vragen over vermelde producten of zoekt u ook een aanpak op maat voor een specifiek probleem? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

  Contacteer ons

  logo-odth_m_300x210
  IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

  Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

  Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

  Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

  Contacteer ons