Lenovo

Het verhaal van Lenovo ging en gaat nog altijd over het vormgeven van computerintelligentie om een betere wereld te creëren. Met een héél breed technologisch portfolio, dat bestaat uit producten, oplossingen, software en diensten maken ze hun visie waar: het leveren van “smarter technology for all”.

HubSpot Video

We are, You are, The data-centered

Hoe realiseert Lenovo deze visie?

  • Volledige portfolio:

Lenovo levert een volledig portfolio af van: pc’s en tablets, monitors, accessoires, smartphones, smart home en smart collaboration oplossingen, augmented en virtual reality (AR/VR), Internet of Things (IoT), diensten en slimme infrastructuur datacenter oplossingen.

  • Jarenlange ervaring:

Reeds decennia lang heeft Lenovo talloze bedrijven, gaande van de gezondheidszorg, het onderwijs, logistiek,… geholpen bij het heroverwegen van de manier waarop ze technologie gebruiken om hun bedrijf nieuw leven in te blazen door middel van slimmere oplossingen die gebruik maken van hardware, software en diensten.

  • Wereldwijde schaal en productie:

Lenovo bedient wereldwijd meer dan 180 markten en is eigenaar van het merendeel van zijn faciliteiten, hierdoor hebben ze een ongeëvenaarde schaal, efficiëntie en controle over hun supply chain. Hun wereldwijde productie maakt op maat gemaakte aanbiedingen voor regionale markten mogelijk en omvat meer dan 30 productiefaciliteiten, waaronder in-house, joint ventures, originele ontwerpfabrikanten en contractfabrikanten in Argentinië, Brazilië, China, Duitsland, Hongarije, India, Japan, Mexico en de VS. Ze vervaardigen het merendeel van hun producten in hun eigen faciliteiten. Dit hybride model zorgt ervoor dat nieuwe innovaties efficiënt op de markt gebracht worden en tegelijkertijd ook voor meer controle over productontwikkeling en supply chain. Zo krijgt Lenovo een voordeel op gebied van kwaliteit, veiligheid en time-to-market. Recent plaatste Gartner hen op plaats van 15 op de lijst van Top 25 World Class Supply Chains.

Lenovo Infrastructure Solutions Group (ISG):

De Lenovo Infrastructure Group (ISG) is een leverancier van slimme infrastructuuroplossingen voor bedrijven van elke grootte. Hun technologie en kennis vormen de drijvende kracht achter het datacenter van slimmere detailhandel, gezondheidszorg, steden, fabrieken en veel meer. Via edge- en cloudcomputing, analyse en artificiële intelligentie en Infrastructure-as-a-service via TruScale levert Lenovo “smarter technology for all”. Als datacenterprovider, met end-to-end productie, bezitten ze hun eigen volledige supply chain voor alles wat ze bouwen.

Hoe wint Lenovo het vertrouwen van hun klanten?

  • Ze zijn klantgericht, gericht op resultaat en de end-to-end ervaring.
  • Ze bieden betrouwbare infrastructuur en ondersteuning.
  • Ze hebben oplossingen voor elk bedrijf.
  • Lenovo's eigen productie- en supply chain zijn veilig gesteld.
  • Lenovo's werkwijzen zijn duurzaam.

Wat omvat het aanbod van de Lenovo Infrastructure Solutions Group?

  • ThinkAgile-portfolio van softwaregedefinieerde infrastructuur
  • ThinkSystem-portfolio van enterprise infrastructuur

Bij het selecteren van een Lenovo-oplossing kan u de software kiezen die het beste bij uw behoeften past, van partners zoals: Microsoft, Nutanix, VMware en meer. Naast ThinksSystem server en storage oplossingen bieden ze ook een heel gamma aan technische oplossingen die ontworpen zijn voor specifieke workloads, waaronder artificiële intelligentie, VDI en big data. Het uitgebreide portfolio strekt zich uit van het datacenter tot de edgde en tot de cloud. Deze oplossingen kunnen dan ook aangeschaft worden via de traditionele CapEx-aankopen of via Lenovo TruScale infrastructure Services, het ‘op verbruik gebaseerde’ “pay-for-what-you-use” datacenteraanbod.

HubSpot Video

Lenovo is making a difference in the data center

Core ICT als Platinum Partner Lenovo

Wilt u graag meer weten over hoe we, als eerste Platinum Partner in de Benelux, met Lenovo samenwerken? Lees er hier alles over:

Lenvo-Platinum-Partner-Core-ICT

Wilt u graag meer informatie over Lenovo en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

LenovoEmblem-DataCenter-Platinum

Gauthier de Villenfagne
Country Manager Infrastructure Solutions Group

Core ICT maakt duidelijke keuzes in de oplossingen die ze naar de markt brengen. Hierdoor kan Core ICT vergaande expertise in de oplossing opbouwen en alsdusdanig een enorme meerwaarde bieden bij keuzes en implementaties van infrastructuur projecten.

Kim-Van-Loock-partnerpagina-Lenovo

Kim Van Loock
Channel & SMB Manager Intelligent Devices Group Belux

As every chain is as strong as its weakest element, one should only use the best products fitting a total solution. With this strategy, Core ICT puts a high attention to selecting the right vendors and the right products. By conducting international roll outs, Core ICT is well known for its organizational talents.

It is fair to declare that Core ICT is one of the most respected Value Add Resellers on the market today

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons