Lenovo

Met 50.000 werknemers en $ 43 miljard aan wereldwijde verkoop in 160 verschillende landen, is Lenovo een wereldleider in het leveren van innovatieve datacentertechnologieën.

Als lid van de 100 meest waardevolle wereldwijde merken van Fortune Global 500 en Interbrand, is Lenovo groter en sterker dan ooit dankzij niet alleen organische groei, maar ook door de overnames van Motorola Mobility en de x86-serveractiviteiten van IBM.

Hun portfolio bestaat uit hoogwaardige, veilige producten en diensten. Ze focussen zich hier vooral op, werkstations, servers, Storage, Netwerk en software maar ook laptops, pc’s en tablets.

Wilt u graag meer weten over hoe we, als eerste Platinum Partner in de Benelux, met Lenovo samenwerken? Lees er hier alles over:

Platinum Partner Reference

Voor meer info kan u ons altijd geheel vrijblijvend contacteren.

 

LenovoEmblem-DataCenter-Platinum
Tom-Sluys

Tom Sluys

Core ICT maakt duidelijke keuzes in de oplossingen die ze naar de markt brengen. Hierdoor kan Core ICT vergaande expertise in de oplossing opbouwen en alsdusdanig een enorme meerwaarde bieden bij keuzes en implementaties van infrastructuur projecten.

Gauthier de Villenfagne SMB & Channel Manager Lenovo

As every chain is as strong as its weakest element, one should only use the best products fitting a total solution. With this strategy, Core ICT puts a high attention to selecting the right vendors and the right products. By conducting international roll outs, Core ICT is well known for its organizational talents.

It is fair to declare that Core ICT is one of the most respected Value Add Resellers on the market today

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons