Events

Onze events

Reeds enkele jaren organiseert Core ICT verschillende evenementen. De planning van de volgende evenementen kunt u samen met een woordje uitleg op deze pagina terugvinden. Neem hiertussen snel een kijkje en blijf zo op de hoogte! Neemt u graag aan één van deze evenementen deel, dan kan u uzelf altijd inschrijven. Misschien tot binnenkort!

Geplande events

Study Tour: US 2021 (24/4/2021 - 2/5/2021)

Join the tour to San Jose & Tucson

Al heel wat jaren organiseren we bij Core ICT Study Tours naar de Verenigde Staten voor onze (potentiële) klanten. Wat kan u verwachten? Op maat gemaakte briefings bij leveranciers, kennismaking met de allernieuwste technologieën, een kijkje in de roadmaps, leuke avonturen,... Benieuwd naar meer of wil u het dit jaar eens vanop de eerste rij meemaken? Neem dan hier snel een kijkje.

Afgelopen events 

Core ICT's birthday: 4 years!

Dit jaar werd Core ICT 4 jaar. Dat konden we niet zomaar laten passeren. Dit moest uitgebreid gevierd worden. En of het een leuk feest was! Was u erbij of wil u graag te weten komen hoe we dit gevierd hebben? Neem dan hier snel een kijkje.

Core ICT goes .Next Kopenhagen! (2019)

.Next Europa, de enige conferentie gewijd aan de nieuwste datacenter- en enterprise-cloudtechnologieën, is voor u het belangrijkste evenement om te begrijpen hoe baanbrekende technologische aankondigingen van Nutanix uw organisatie kunnen begeleiden op het pad naar digitale transformatie.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons