Events

Onze events

Reeds enkele jaren organiseert Core ICT verschillende evenementen. De planning van de volgende evenementen kunt u samen met een woordje uitleg op deze pagina terugvinden. Neem hiertussen snel een kijkje en blijf zo op de hoogte! Neemt u graag aan één van deze evenementen deel, dan kan u uzelf altijd inschrijven. Misschien tot binnenkort!

Geplande events

Study Tour: US 2021 

Join the tour to San Jose & Tucson (on-hold wegens COVID-19)

Al heel wat jaren organiseren we bij Core ICT Study Tours naar de Verenigde Staten voor onze (potentiële) klanten. Wat kan u verwachten? Op maat gemaakte briefings bij leveranciers, kennismaking met de allernieuwste technologieën, een kijkje in de roadmaps, leuke avonturen,... Benieuwd naar meer of wil u het dit jaar eens vanop de eerste rij meemaken? Neem dan hier snel een kijkje.

Tech Dive: Cloudian, Rubrik & Core ICT (28/01/2021)

In deze technische sessie die ondersteund wordt met een demo geven we een oplossing voor de problemen die gepaard gaan met de huidige wildgroei van data. Interesse in hoe u deze data concreet kan beheren,  hoe u tegelijkertijd uw IT-kost kan verlagen en vooral hoe u deze oplossing kan opzetten in uw eigen IT-omgeving? Schrijf u dan snel in en ontvang na afloop een voucher van Netflix ter waarde van 25€!

Afgelopen events 

Webinar Cloudian, Rubrik & Core ICT

Core ICT, Rubrik en Cloudian bieden een complete back-up oplossing voor uw data management platform. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van uw gegevens. Inschrijven voor deze Gin&Tonic Tech Tasting  (die is doorgegaan op 10/11/'20) kan helaas niet meer, maar hier geven we zeker vervolg aan! Kijk regelmatig op deze pagina naar nieuwe events.

Core ICT's birthday: 4 years!

Dit jaar werd Core ICT 4 jaar. Dat konden we niet zomaar laten passeren. Dit moest uitgebreid gevierd worden. En of het een leuk feest was! Was u erbij of wil u graag te weten komen hoe we dit gevierd hebben? Neem dan hier snel een kijkje.

Core ICT goes .Next Kopenhagen! (2019)

.Next Europa, de enige conferentie gewijd aan de nieuwste datacenter- en enterprise-cloudtechnologieën, is voor u het belangrijkste evenement om te begrijpen hoe baanbrekende technologische aankondigingen van Nutanix uw organisatie kunnen begeleiden op het pad naar digitale transformatie.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons