Events

Onze events

Reeds enkele jaren organiseert Core ICT verschillende evenementen. De planning van de volgende evenementen kunt u samen met een woordje uitleg op deze pagina terugvinden. Neem hiertussen snel een kijkje en blijf zo op de hoogte! Neemt u graag aan één van deze evenementen deel, dan kan u uzelf altijd inschrijven. Misschien tot binnenkort!

Geplande events

Study Tour: US 2023

Join the tour to San Jose & Tucson

Al heel wat jaren organiseren we bij Core ICT Study Tours naar de Verenigde Staten voor onze (potentiële) klanten.

Wat kan u verwachten? Op maat gemaakte briefings bij leveranciers, kennismaking met de allernieuwste technologieën, een kijkje in de roadmaps, leuke avonturen,...

Benieuwd naar meer of wil u het dit jaar eens vanop de eerste rij meemaken? Neem dan hier snel een kijkje.

Afgelopen events 

Core ICT's 7th birthday!

 
Core ICT heeft er weer een jaartje bij op de teller. Net zoals de voorgaande jaren wilden we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en maakten we er een heus feest van. Wilt  u graag bekijken hoe we dit gevierd hebben? Klik dan zeker op onderstaande button.

Study Tour Durbuy - November 2021

Dit jaar organiseerden we onze jaarlijkse Study Tour in eigen land.  Het doel hiervan was first-hand informatie te verschaffen over het huidige aanbod, de visie, roadmap en toekomstige vernieuwingen van verschillende van onze technologie partners.  Benieuwd hoe we deze twee-daagse hebben ingevuld? Lees dan verder in onderstaande blog!

Lenovo Study Tour September 2021

In samenwerking met Lenovo organiseerden we - na een jaar zonder reizen - een tweedaagse Study Tour. Bestemming: het Executive Briefing Center en het Innovation Center Datacenter in Stuttgart. De ideale gelegenheid en locatie om de showcase met nieuwe infrastructuur oplossingen te verkennen, contacten te leggen met experts en een antwoord te krijgen op onze vragen. 

Core ICT's birthday: 6 years!

Dit jaar werd Core ICT 6 jaar. Na 1,5 jaar zonder feest, moest dit gevierd worden. En of het een leuk feest was! Was u erbij of wil u graag te weten komen hoe we dit gevierd hebben? Neem dan hier snel een kijkje.

Tech Tasting met Cloudian en Rubrik

Tijdens onze Rum Tech Tasting kon u ontdekken hoe u het hoofd kunt bieden aan de uitdagingen van de hedendaagse data-groei en hoe u tegelijkertijd uw IT-uitgaven kunt beheren en beschermen.  Lees via onderstaande button meer over de gecombineerde back-up en archivingsoplossing en het verloop van het event.

Webinar: HYCU, Nutanix & Core ICT

Tijdens onze webinar 'Ransomware. What next?' deelden de experts van HYCU en Nutanix heel wat do's en don'ts in de bescherming tegen ransomware aanvallen.  Wilt u graag weten hoe deze technical walkthrough concreet verliep en welke zinvolle informatie aanbod kwam? Lees dan hier verder.

Tech Talk: Dell EMC & Core ICT

Samen met Dell EMC presenteren we u nog steeds graag een nieuwe en moderne aanpak van data protectie. Laat ons weten tegen welke uitdagingen u aanloopt en waarnaar u op zoek bent. Vervolgens stellen wij een op maat gemaakte sessie samen. Neem via onderstaande button contact en wij bekijken zo spoedig mogelijk met u de mogelijkheden.

Tech Dive: Cloudian, Rubrik & Core ICT

Tijdens deze technische sessie zijn we dieper ingegaan op de gecombineerde back-up oplossing die we samen met Rubrik en Cloudian aanbieden. De grote lijnen werden reeds uitgezet tijdens onze Gin&Tonic techtasting in november. Nu was het tijd voor het meer technische werk. Bent u benieuwd naar het concrete verloop van zo'n demo? Lees dan hier verder.

Webinar: Cloudian, Rubrik & Core ICT

Core ICT, Rubrik en Cloudian bieden een complete back-up oplossing voor uw data management platform. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van uw gegevens. Inschrijven voor deze Gin&Tonic Tech Tasting  (die is doorgegaan op 10/11/'20) kan helaas niet meer, maar hier geven we zeker vervolg aan! Kijk regelmatig op deze pagina naar nieuwe events.

Core ICT's birthday: 4 years!

Dit jaar werd Core ICT 4 jaar. Dat konden we niet zomaar laten passeren. Dit moest uitgebreid gevierd worden. En of het een leuk feest was! Was u erbij of wil u graag te weten komen hoe we dit gevierd hebben? Neem dan hier snel een kijkje.

Core ICT goes .Next Kopenhagen! (2019)

.Next Europa, de enige conferentie gewijd aan de nieuwste datacenter- en enterprise-cloudtechnologieën, is voor u het belangrijkste evenement om te begrijpen hoe baanbrekende technologische aankondigingen van Nutanix uw organisatie kunnen begeleiden op het pad naar digitale transformatie.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons