Events

Onze events

Reeds enkele jaren organiseert Core ICT verschillende evenementen. De planning van de volgende evenementen kunt u samen met een woordje uitleg op deze pagina terugvinden. Neem hiertussen snel een kijkje en blijf zo op de hoogte! Neemt u graag aan één van deze evenementen deel, dan kan u uzelf altijd inschrijven. Misschien tot binnenkort!

Geplande events

Study Tour: US 2021 

Join the tour to San Jose & Tucson (on-hold wegens COVID-19)

Al heel wat jaren organiseren we bij Core ICT Study Tours naar de Verenigde Staten voor onze (potentiële) klanten. Wat kan u verwachten? Op maat gemaakte briefings bij leveranciers, kennismaking met de allernieuwste technologieën, een kijkje in de roadmaps, leuke avonturen,... Benieuwd naar meer of wil u het dit jaar eens vanop de eerste rij meemaken? Neem dan hier snel een kijkje.

Ransomware. What next?

27 April 2021 om 10h

Nu ransomware-aanvallen in aantal toenemen, heeft u hard gewerkt om ervoor te zorgen dat uw data veilig, beschermd en beschikbaar is. HYCU, Nutanix en Core ICT delen graag met u nog heel wat do's en don'ts zodat u het beste tegen deze aanvallen beschermd bent. Zo voorkomen we dat u losgeld moet betalen. Wilt u graag deelnemen? Schrijf u hier in voor deze technische walkthrough!

Afgelopen events 

Tech Talk: Dell EMC & Core ICT

Samen met Dell EMC presenteren we u nog steeds graag een nieuwe en moderne aanpak van data protectie. Laat ons weten tegen welke uitdagingen u aanloopt en waarnaar u op zoek bent. Vervolgens stellen wij een op maat gemaakte sessie samen. Neem via onderstaande button contact en wij bekijken zo spoedig mogelijk met u de mogelijkheden.

Tech Dive: Cloudian, Rubrik & Core ICT

Tijdens deze technische sessie zijn we dieper ingegaan op de gecombineerde back-up oplossing die we samen met Rubrik en Cloudian aanbieden. De grote lijnen werden reeds uitgezet tijdens onze Gin&Tonic techtasting in november. Nu was het tijd voor het meer technische werk. Bent u benieuwd naar het concrete verloop van zo'n demo? Lees dan hier verder.

Webinar Cloudian, Rubrik & Core ICT

Core ICT, Rubrik en Cloudian bieden een complete back-up oplossing voor uw data management platform. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van uw gegevens. Inschrijven voor deze Gin&Tonic Tech Tasting  (die is doorgegaan op 10/11/'20) kan helaas niet meer, maar hier geven we zeker vervolg aan! Kijk regelmatig op deze pagina naar nieuwe events.

Core ICT's birthday: 4 years!

Dit jaar werd Core ICT 4 jaar. Dat konden we niet zomaar laten passeren. Dit moest uitgebreid gevierd worden. En of het een leuk feest was! Was u erbij of wil u graag te weten komen hoe we dit gevierd hebben? Neem dan hier snel een kijkje.

Core ICT goes .Next Kopenhagen! (2019)

.Next Europa, de enige conferentie gewijd aan de nieuwste datacenter- en enterprise-cloudtechnologieën, is voor u het belangrijkste evenement om te begrijpen hoe baanbrekende technologische aankondigingen van Nutanix uw organisatie kunnen begeleiden op het pad naar digitale transformatie.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons