Managed

Managed IT Services

Toewijzing van IT-middelen wordt steeds gecompliceerder en minder voorspelbaar voor bedrijven die snel moeten reageren op een veranderlijke en veranderende omgeving. Daarnaast is er de extra uitdaging van een steeds groter wordende kloof tussen beschikbare financiering en projectbehoeften. IT-projectbeheer is essentieel voor elke technologische onderneming, van eenvoudige installaties tot grote revisies. Sterke projectvaardigheden zorgen ervoor dat het werk op tijd wordt voltooid. Dit binnen budget en om aan specifieke zakelijke behoeften te voldoen.

Managed Services IT - Managed Operations

Zonder de juiste aanpak voor zowel de korte- als langetermijnontwikkeling, is het gemakkelijk om ruimte te verliezen of van het doelwit af te komen. Uitbesteding van Core ICT-projectmanagement en oplossingen voor bedrijfsanalyse helpen bedrijven om gefocust te blijven door middel van beproefde methoden voor levering en beheer.
 
Onze Managed IT Services richten zich daarom op het optimaliseren en beheren van IT-omgevingen bij bedrijven. Doordat Core ICT deze taken overneemt en een aanvulling biedt op uw huidige IT-omgeving, kunnen de medewerkers van uw bedrijf zich richten op hun kernactiviteiten.
 
Wilt u graag meer weten hoe Core ICT u hierbij kan ondersteunen? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een eerste gesprek. We bekijken dan ook graag de mogelijkheden voor een gratis audit van uw IT-omgeving.
 
Ontdek zelf al via onze online test of u al dan niet voordeel kan halen uit de samenwerking met een managed services provider. Beantwoord enkele vragen en u krijgt meteen gepersonaliseerd advies.
 
Doe de online test
 
Wilt u nog meer lezen over Managed Services? Neem zeker ook een kijkje op onze blogpagina. U vindt er tal van informatie terug.

Diensten

 

Outtasking

Een volledige uitbesteding van alle IT activiteiten is niet aan de orde voor veel bedrijven. Onze modulaire aanpak helpt u beslissen wat u wil uitbesteden. We hebben ook een methodologie die u kan helpen met de juiste keuze: uitbesteden of niet ...

Hosting

Gebruik onze Next-Gen IT-omgeving voor uw applicaties of bedrijfsprocessen op te draaien. Het biedt u de modernste en meest efficiënte infrastructuur  "as a service" met alle daaraan gekoppelde voordelen. 

Housing

Bij Core ICT beschouwen we datacenter-services als de ideale IT-omgeving om (uw) datacenter-apparatuur in te runnen. Een ideale IT-omgeving bestaande uit de juiste en overtollige voeding en koeling, een hoge bandbreedte en beschikbare netwerkverbinding.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons