Blijf op de hoogte van alle

nieuwigheden bij Core ICT

De schaalbaarheid van je cloud herstellen? Ontdek StackGuardian!

De schaalbaarheid van je cloud herstellen? Ontdek StackGuardian's Cloud Orchestratie Platform

Aan het begin van het cloud-tijdperk werden voordelen als: schaalbaarheid, kostenefficiëntie en het optimaal gebruik van je resources vooral in de spotlight gezet. Gevolg? Een kortere time to value, wat uiteraard positief is voor je bedrijf.  De oprichters van StackGuardian geven aan dat het verre van zo eenvoudig was (en nog steeds is).

De schaalbaarheid die met de cloud beloofd werd creëerde tegelijkertijd veel chaos op vlak van: uitgaven, beveiliging en het naleven van regelgeving. Wil je een optimaal functionerende cloud? Dan moet je veel extra kosten maken en een wirwar aan instrumenten gebruiken. Dit neemt uiteraard veel tijd en resources in beslag, wat je cloud-journey onvoorspelbaar maakt vanaf de start.

Ondervind je dezelfde uitdagingen met de cloud? Struggle niet langer en ontdek welke oplossing wij te bieden hebben! StackGuardian creëerde namelijk een Cloud Orchestratie Platform om aan al deze problemen tegemoet te komen.

stackguardian

Stackguardian: ‘Solving business, cloud operations and cloud consumer problems’

Het platform creëert een veel lagere time to value voor jouw bedrijf, het biedt een antwoord op de vaardigheden die nodig zijn om een efficiënte cloudomgeving op te zetten, het vermindert achterstand en het versnelt de implementatie van een cloudomgeving. Daarnaast verkort het de wachttijd voor de implementatie van jouw cloudinfrastructuur van weken tot zelfs uren.

StackGuardian zorgt zo voor:

  • 99% beperking van de risico’s

  • 90% verbetering van uw time to value

  • 60% besparing op uw cloudkosten

  • 90 d ROI

     

Wil je meer weten over dit Cloud Operation platform? Neem dan zeker contact met ons op via onderstaand formulier. We bekijken graag hoe we jouw bedrijf de schaalbaarheid en conformiteit van de cloud kunnen bieden die jouw bedrijf nodig heeft.

Wil je meer weten

Over onze aanpak?

Geef ons een seintje...