Keeping Up

Blijf op de hoogte van alle nieuwigheden bij Core ICT

Samen ontdekken we de laatste IT-ontwikkelingen

IT en innovatie gaan hand in hand. Er ontstaan dan ook elke dag nieuwe ontwikkelingen in de IT-wereld. Bij Core ICT leiden we graag voor jou de weg in deze overrompeling aan informatie en nieuwigheden. Dankzij onze nieuwsitems, blogs met tips en adviezen en onze events ben jij helemaal up-to-date. 

categorie filter
Blog cyberresilience IBM FlashSystem
Ontdek hier een nieuwe manier van dataopslag: cyberresiliency dankzij IBM
Je bedrijf wordt aan een veelheid aan cyberbedreigingen blootgesteld. Cyberresiliency is een manier om de veiligheid van jouw vitale gegevens te waarborgen tegen dit soort criminaliteit. Ontdek hier hoe je met IBM FlashSystem je cyberresiliency kan verhogen.
Lees meer…
Tips back-up IT omgeving - engineer
De vier geboden van een goede back-up omgeving – Technical fact
Back-ups kunnen je omgeving redden wanneer deze geïnfecteerd wordt. Dit op voorwaarde dat ze correct gedesigned en ingesteld worden. Onze technische expert staat uitgebreid stil bij de manier waarop je dit best aanpakt. Lees ons technical fact voor een beter beveiligde IT-omgeving.
Lees meer…
Je active directory optimaliseren? Wij deden het voor in deze case! – Technical fact
Een Active Directory optimalisatie doen we om de werking binnenin het domein te optimaliseren en te structureren. We schrijven neer hoe we te werk gaan, hoe we de audit uitvoeren en welke stappen we effectief zetten voor de optimalisatie zelf. Lees hier meer.
Lees meer…
Ontdek hier Core ICT’s managed operations in de praktijk – Technical fact
Managed operations kan je bedrijf heel wat voordelen opleveren. We stonden hier al uitgebreid bij stil in voorgaande blogposts. Maar hoe pakken we dit nu aan in de praktijk? Een van onze junior system engineers vertelt stap voor stap hoe we te werk gaan.
Lees meer…

Wil je meer weten?

Geef ons een seintje...