Zscaler

Zscaler is een cloud-security bedrijf dat bestaat sinds 2007 en zijn hoofdzetel in San Jose heeft.  Aan de grondslag van het bedrijf ligt het idee dat wanneer applicaties naar de cloud verhuizen, security dit eveneens moet doen. Zscaler is ervan overtuigd dat beveiliging en controle moet gebeuren daar waar de gebruikers zich bevinden.

Vanuit deze optiek voorziet Zscaler ondernemingen van de technologie en de expertise om hen te begeleiden bij hun digitale transformatie. Ze helpen organisaties hun netwerk- en beveiligingsinfrastructuur te transformeren van een appliance-gebaseerd model naar een moderne cloudaanpak, waarmee ze op een veilige manier kunnen profiteren van cloudflexibiliteit, -intelligentie en -schaalbaarheid.

Producten

Cloud Security Platform:

Dit is een service die Zscaler levert en waarbij 'performance' en schaalbaarheid aan de basis liggen. Het platform is gebaseerd op het SASE-framework, wat staat voor Secure Access Service Edge. Een beveiligingsmodel dat ervoor zorgt dat de dynamische behoeften van digitale ondernemingen ondersteunt kunnen worden. De service wordt on edge geleverd, wat maakt dat gebruikers in een mum van tijd hun applicaties kunnen bereiken en dat deze steeds optimaal beveiligd zijn. 

Zscaler Internet Access (ZIA)


ZIA is een veilige internet en web gateway, die geleverd wordt als een cloud-service. Het voorziet bedrijven van een volledige security stack met diepgaande bescherming. ZIA bevindt zich tussen de gebruiker en het internet en inspecteert elke byte aan verkeer aan de hand van meerdere beveiligingstechnieken, zelfs binnen SS. Meer weten over de voordelen van Zscaler Internet Access? Lees hier verder: Zscaler Internet Access.

Internet-Access-Zscaler-Partner-België-Core-ICT

Zscaler Private Access (ZPA)

ZPA is een cloud-service van Zscaler die naadloze, zero-trust-toegang biedt aan privé applicaties die draaien op de publieke cloud of binnen het datacenter. Deze service zorgt ervoor dat applicaties nooit worden blootgesteld aan het internet en dat ze zelfs onzichtbaar zijn voor gebruikers die hier geen toegang tot hebben. ZPA stelt de gebruiker in staat om verbinding te maken via een inside-out connectiviteit in plaats van het netwerk uit te breiden naar de gebruiker. Deze Zero Trust Network Access (ZTNA)-benadering ondersteunt zowel beheerde als onbeheerde apparaten en elke privétoepassing (niet alleen webapps). Ontdek wat ZPA nog meer voor uw bedrijf kan betekenen: Zscaler Private Access.

Private-Access-Zscaler-Partner-België-Core-ICT

Zscaler Cloud Protection (ZCP)

Zscaler heeft zijn ZCP ontwikkeld, omdat er volgens hen nood was aan een nieuwe aanpak. Traditionele data-security bleek niet langer voldoende om dynamische cloud-applicaties te beveiligen. ZCP levert een nieuwe aanpak die de operationele complexiteit van cloud workload security wegneemt. De innovatieve 'zero trust'-architectuur vermindert bedrijfsrisico's door gaten in de beveiliging automatisch te verhelpen, het aanvalsoppervlak te verkleinen en laterale bedreigingen te elimineren. 

De ZCP bestaat uit vier oplossingen:

 • Cloud Security Posture Management
 • Secure user access to cloud apps
 • Secure app-to-app comunications
 • Eliminate lateral threats


Zscaler Digital Experience (ZDX)

Digital-Experience-Zscaler-Partner-België-Core-ICTDe ZDX zorgt ervoor dat de digitale ervaringen van de gebruikers eenvoudig worden gemonitord en dat bedrijven non-stop end-to-end zichtbaarheid hebben. Dit maakt dat problemen altijd en overal opgelost kunnen worden, ongeacht de locatie of het netwerk van de gebruiker. Dit wordt mogelijk gemaakt door de combinatie van de Zscaler Client Connector endpoint agent met Zscaler's wereldwijde cloud footprint.

ZDX biedt u: 

 • end-to-end visibility 
 • improved user experience
 • reduced operational costs


Meer info:  Zscaler Digital Experience

 

Oplossingen:

Naast het uitgebreide gamma aan producten, voorziet Zscaler in uitgebreide en degelijke oplossingen voor onder meer: 

 • Network transformation
 • Security transformation
 • App transformation
 • Partner solutions
 • Work-from-home strategy

Indien u graag meer informatie ontvangt over de producten of de oplossingen van Zscaler en wat de meerwaarde kan zijn voor uw IT-omgeving, helpen wij u graag verder tijdens een vrijblijvend gesprek!

Zscaler-Logo-Partner-België-Core-ICT

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons