VEEAM

We begrijpen hoe cruciaal de overstap naar de cloud is en hoe belangrijk gegevens zijn voor onze klanten en voor hun klanten. Kortom voor iedereen.

Cloud, multi-cloud, on-premises, virtueel en fysieke servers: de oplossingen van Veeam zorgen voor backup, replicatie en cloudmobiliteit. Daarnaast biedt Veeam een groot aantal functies voor gegevensbeheer, overzicht/controle en een uitgebreide orchestration engine zodat u klaar bent voor DR (disaster recovery). Op deze manier stelt Veeam klanten in staat om flexibel en slagvaardig te opereren, waarbij availability gegarandeerd is.

Wilt u graag meer weten over Veeam of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Veeam Logo

 

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons