Sophos

Veiligheid eenvoudig gemaakt!

Als wereldwijde leider in cyberbeveiliging maakt Sophos IT-beveiliging eenvoudig met next gen - security oplossingen. 30 jaar geleden begon Sophos met antivirus en encryption producten. Tegenwoordig beschermen deze oplossingen netwerken, servers en apparaten, waar die zich ook bevinden. Vandaag de dag vertrouwen meer dan 40 duizend bedrijven met 100 miljoen gebruikers in 150 landen en een wereldwijd netwerk van channel-partners op Sophos om hen te beschermen tegen de meest geavanceerde cyberdreigingen.

Sophos-Partner-België-IT-security-2

Omdat IT-netwerken steeds complexer worden richt Sophos zich op het leveren van betrouwbare en  eenvoudige oplossingen voor complexe veiligheidsuitdagingen.

Een goede beveiligingsstrategie moet alle netwerken, servers en apparaten omvatten die gemakkelijk via de cloud beheerd kunnen worden.

Met de producten van Sophos kan u elk eindpunt van uw netwerk beveiligen, van laptops tot virtuele desktops en servers, tot web- en e-mailverkeer en mobiele apparaten. Bovendien wordt het beveiligen van deze apparaten mogelijk gemaakt door producten die perfect aansluiten op uw behoeften. Sophos garandeert de veiligheid van uw netwerk door 'eenvoud'.

Sophos-Partner-België-IT-security

Met een focus op innovatie en ondersteuning door een wereldwijd netwerk van SophosLabs bedreigingsintelligentie-centra en marktleider-ondersteuning, biedt Sophos oplossingen die eenvoudig te implementeren, onderhouden en beheren zijn, waardoor organisaties zich kunnen richten op prestatie en groei.

Of ... Maak zelf kennis met Sophos!

In samenwerking met Sophos kunnen we u volgende opties aanbieden:Core-ICT-IT-security-Sophos

  • Een gratis Phish Threat Trial waarbij we de reactie van uw medewerkers op phishing mails kunnen bekijken, evalueren 
  • Ondersteuning bij het opstellen van een 'disaster recovery'-plan
  • Algemeen advies over hoe u uw huidige beveiliging kan optimaliseren.

Vraag uw gesprek met Core ICT en Sophos aan

Core ICT als Sophos Silver Partner

Als Silver Partner helpen wij onze klanten samen met Sophos hun netwerken, toestellen, data en gebruikers te beschermen.

Sophos silver partner level certification         Sophos silver partner level certification

Wilt u graag meer informatie over Sophos en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

sophos-logo-AF9AB4F277-seeklogo.com

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons