Rubrik

Rubrik is marktleider in Cloud Data Management. Dit unieke en uniforme software platform stelt bedrijven in staat hun physical, virtual en cloud  data te beheren. Zo kunnen deze bedrijven heel gemakkelijk hun gegevensbeschermingsprocessen vereenvoudigen, workflows automatiseren en hun gegevens naar de cloud migreren. Zo kan Rubrik gebruikt worden om data te archiveren in de cloud, (cloud) disaster recovery mogelijkheden te creëren of (cloud) back-up uit te voeren. Daarenboven is het met het Polaris Saas-platform van Rubrik nog nooit zo eenvoudig geweest om gegevens tussen datacenters en clouds te verenigen waardoor het beheer en bewerkingen vereenvoudigd worden. De resultaten spreken voor zich: sneller herstel gecombineerd met een eenvoudiger en goedkoper beheer!

The-Buyers-Guide-to-Backup-&-Recovery RubrikDownload hier 'The Buyer's Guide to Backup and Recovery' om zo een goed zicht te krijgen op de traditionele en moderne vereisten maar ook de uitdagingen van back-up strategie.

De whitepaper zal u verder op weg zetten om een goede back-up en recovery oplossing te kiezen.

Cloud Data Management:

Cloud data management Rubrik

Het IT-landschap van vandaag is duidelijk veranderd. Uw bedrijf moet applicaties beheren die in de cloud staan en apps die in uw datacenter vertoeven. Rubrik stelt u perfect in staat in deze twee werelden te werken. 

De principes achter de technologie

Het Rubrik Cloud Data Management platform bevat de volgende ontwerpprincipes:

  1. Softwaregedefinieerd: Rubrik's eenvoudige, uniforme gebruikersinterface wordt ondersteund door een softwarestack met meerdere geïntegreerde componenten, inclusief  metadata management en taakplanning. Ook kunnen gebruikers de schaalbare software eender waar gebruiken, van een dedicated appliance tot third-party hardware tot de public cloud.
  2. Eenvoud: De complexiteit van het beheer wordt met slechts een paar klikken opgelost. 
  3. Efficiëntie: Intelligentie is ingebouwd in de software zodat de data efficiënt beheerd wordt zonder onnodige kosten te maken. 
  4. Scale-out architectuur: Met een lineaire architectuur kunnen gebruikers zeer snel toenemende hoeveelheden aan informatie gemakkelijk verwerken.
  5. Cloudgebaseerde infrastructuur: Het systeem is speciaal gebouwd voor cloud-integratie en om van oneindige schaalmogelijkheden gebruik te maken om zo hybrid cloud voor alle bedrijven mogelijk te maken. Zo kunnen disaster recovery en archivering uitgebreid worden naar de cloud en kunnen cloud-native applicaties beschermd worden door Rubrik in te zetten als een software-instantie bij een public cloud provider. Automatiseer Amazon EBS snapshot lifecycle management door gebruik te maken van native AWS technologieën. Start snel applicaties op in de cloud voor kosteneffectief herstel en test/development.
  6. Brede ecosysteemondersteuning: Het dataplatform is zo ontworpen dat het leverancieronafhankelijk is en dat het werkt met moderne datacentertoepassingen en technologieën. Dit omvat de mogelijkheid om elk platform, databron, hypervisor en cloud te ondersteunen zoals, virtualisatie, containers en physical applicaties. Ook de software is locatie-onafhankelijk en kan uitgebreid worden van on-premise naar public cloud.

Benieuwd naar de werking en de technische achtergrond van het Cloud Data Management - platform? Download dan hier Rubrik's whitepaper.

Techincal Overview: How it works Cloud Data Management - platform

Of ... Maak zelf kennis met Rubrik!

Rubrik-Core-ICT-Proof-Of-Concept-Cloud-Data-Management-PlatformCore ICT en Rubrik bieden u ook de mogelijkheid om de voordelen van Rubrik's back-up en disaster recovery software in uw eigen omgeving te zien en te ervaren. Vraag daarom vandaag nog een volledig werkzame 'proof of concept' aan!Vraag nu uw gratis Rubrik POC aan!

 

Events:

Rum Tech Tasting (afgelopen)

Gezien het succes van de voorgaande webinars hebben we begin juni een Rum Tech Tasting georganiseerd. Tijdens deze webinar stonden de experts van Cloudian en Rubrik stil bij de gecombineerde back-up en archiveringsoplossing en hoe deze combinatie voor een betere beveiliging van uw gegevens zorgt. Bij afloop konden de deelnemers genieten van een uitgebreide rumtasting.

2021-05-10 08_04_48-Core-ICT - Cloudian  Rubrik - Rum Tasting - 2021.pdf - Adobe Acrobat Reader DC (

 

Technical Deep Dive - (afgelopen)

Als vervolg op onze Gin & Tonic Techtasting organiseerden we samen met Cloudian en Rubrik een Technical Deep Dive. Tijdens deze hands-on demo kon u ontdekken wat deze gecombineerde oplossing concreet kan betekenen voor uw eigen IT-omgeving. 

Tech dive session picture 1

 

Gin & Tonic Tech Tasting (afgelopen)

Core ICT, Rubrik en Cloudian bieden een complete back-up oplossing voor uw data management platform. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van uw gegevens. Samen organiseerden we op 10/11/2020 een webinar inclusief een gratis hands-on Gin & Tonic workshop begeleid door een cocktailspecialist. 

Banner-mail-Cloudian-Rubrik-Webinar Core ICT

Wilt u graag meer informatie over Rubrik en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

images

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons