Nutanix Xi Frame 

Cloud Services                                                    Voer full desktops en applications uit in uw browser

Xi Frame is een uniek Desktop-as-a-Service platform van Nutanix dat helemaal opnieuw is opgebouwd, speciaal voor cloud deployment. Ervaar het enige infrastructuuronafhankelijke platform voor het leveren van applications en dekstops zonder cloud lock-in.

 

Nutanix Frame Test Drive: Enable an Anywhere Workforce

Wordt uw bedrijf geconfronteerd met heel wat uitdagingen omtrent End-User computing? Maak dan nu gebruik van de laatste aanbieding van Nutanix en start uw gratis (onbeperkt aantal gebruikers) Desktop-as-a-Service proefversie gedurende 30 dagen. Maak zo kennis met Nutanix Xi Frame en laat al uw werknemers binnen het uur vanuit verschillende locaties aan de slag gaan. Geef ze zo op een veilige en gecontroleerde manier vanaf elk apparaat toegang tot applications en data. Creëer met Xi Frame een moderne "anywhere" workplace! Interesse? Vul dan snel contact met ons op door onderaan het formulier in te vullen.

End-User-Computing-Xi-Frame

 

Wilt u graag meer informatie in verband met End-User computing? Download dan hier het gratis e-book "End-User Computing for Dummies"!

 

Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog enkele vragen of opmerkingen of wil u zelf graag uw IT-infrastructuur optimaliseren? Geef dan gerust een seintje en dan bekijken we samen hoe we u verder kunnen helpen!

Overzicht Nutanix Products

Nutanix-XiFrame

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons