Nutanix Xi Beam 

Coud Services                                                  Multi-cloud optimalisatieservice om kosten te verlagen en de naleving van cloudbeveiliging te verbeteren

Nutanix Xi Beam levert Automate Cloud Security Compliance and Cost Governance en volledige controle over uw public en private cloudomgevingen. Identificeer en verhelp eenvoudig beveiligingskwetsbaarheden in de cloud en kostlekken in multi-cloudomgevingen.

Zo kan u Xi Beam gebruiken om Cloud Security problemen te identificeren en op te lossen in real-time voor ze uw business schade toe brengen. Dankzij de visibiliteit en uitgebreide analyses krijgt u de de juiste informatie over uw resources om zo de cloudkosten onder controle te kunnen houden (kostenoptimalisatie).

 

Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog enkele vragen of opmerkingen of wil u zelf graag uw IT-infrastructuur optimaliseren? Geef dan gerust een seintje en dan bekijken we samen hoe we u verder kunnen helpen!

Overzicht Nutanix Products

Nutanix-XiBeam

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons