Nutanix Prism 

Hyperconverged Infrastructure Infrastructure Management

IT-teams worden gedwongen om een verschillende set aan beheertools te gebruiken voor compute, storage, networking en virtualisatie. Dit leidt automatisch tot een slecht inzicht en vervelende processen.
 
Nutanix Prism is een end-to-end management oplossing voor gevirtualiseerde datecenteromgevingen die algemene workflows stroomlijnt en automatiseert, waardoor er geen behoefte meer is aan meerdere management oplossingen. Aangedreven door geavanceerde machine learning technologie analyseert Prism system data om bruikbare inzichten te generenen die dienen om het virtualisatie en infrastructuur management te optimaliseren.
 

 

Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog enkele vragen of opmerkingen of wil u zelf graag uw IT-infrastructuur optimaliseren? Geef dan gerust een seintje en dan bekijken we samen hoe we u verder kunnen helpen!

Overzicht Nutanix Products

Nutanix-Prism

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons