Nutanix Mine  

Hyperconverged Infrastructure        Secondary Storage Simplified

Terwijl bedrijven hun datacenter moderniseren met hyperconverged infrastructure om de eenvoud, prestaties en schaalbaarheid te realiseren die nodig zijn om moderne applicaties te draaien, vergeten ze vaak hun back-up- en dataprotectie-strategieën die in aparte silo's nog steeds afgezonderd blijven. Met Nutanix Mine kunnen bedrijven hun secundaire storage-activiteiten convergeren in het Nutanix Enterprise Cloud Platform om intelligente data-backup services te leveren voor alle bedrijfsapplicaties. Mine is geïntegreerd met de native HCI-datafabric van Nutanix die intelligente tiering en geavanceerde mogelijkheden voor datareductie biedt. Daarnaast stelt het bedrijven in staat de beste back-upsoftware (Veaam, HYCU,...) te kiezen, geoptimaliseerd voor hun Nutanix HCI-omgeving en te beheren via de Prism-beheerconsole. Hiermee worden de complexiteit en kosten (TCO) verminderd.

Nutanix Mine met Veeam:

 

Nutanix Mine met Hycu:

 

Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog enkele vragen of opmerkingen of wil u zelf graag uw IT-infrastructuur optimaliseren? Geef dan gerust een seintje en dan bekijken we samen hoe we u verder kunnen helpen!

Overzicht Nutanix Products

Mine

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons