Nutanix Flow 

Networking & Security                            Verbeter de beveiliging

Business applications hebben meer nood aan een betere ‘traffic governance’ zodat men kan bepalen welke ‘traffic’ gevoelige workloads kan bereiken om deze te beschermen tegen interne en externe bedreigingen en dit zonder heel het datacenter-network opnieuw te ontwerpen.

Nutanix Flow vereenvoudigt netwerk- en beleidsmanagement met een focus op opplications waardoor applications en omgevingen onafhankelijk van de fysieke infrastructuur kunnen worden beheerd. Het levert geavanceerde netwerk- en beveiligingsservices waarmee u zichtbaarheid en granulaire controler krijgt. Dit leit tot een betere application function en security posture.

 

Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog enkele vragen of opmerkingen of wil u zelf graag uw IT-infrastructuur optimaliseren? Geef dan gerust een seintje en dan bekijken we samen hoe we u verder kunnen helpen!

Overzicht Nutanix Products

Nutanix-Flow

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons