Nutanix Files 

Storage Services                                              Maak van verschillende storage silo's 1 geheel

Veel bedrijven hebben meerdere opslagsystemen die als afzonderelijke silo’s worden beheerd door gespecialiseerde IT-teams. Deze storage products zijn complex en kostbaar en lijden onder lange vernieuwingscycyli die IT-innovatie op die manier vertragen.

Nutanix Files is een software gedefinieerde, scale-out file storage oplossing voor ongestructureerde file data die zeer beschikbaar en uitermate schaalbaar is voor een breed scala aan deployments en applications. Files is natively geïntegreerd in de Nutanix Enterprise Cloud OS en elimineert zo de noodzaak aan een afzonderlijke NAS-appliance  door een geconsolideerde oplossing te bieden met een uniform management voor VM- en enterprise- files services.

 

Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog enkele vragen of opmerkingen of wil u zelf graag uw IT-infrastructuur optimaliseren? Geef dan gerust een seintje en dan bekijken we samen hoe we u verder kunnen helpen!

Overzicht Nutanix Products

Nutanix-Files

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons