Nutanix Calm 

Automation & Orchestration        Automatiseer IT-workflows

Repetitieve, low-value taken zoals het updaten van software het configureren van servers en het toevoegen van capaciteit aan bestaande omgevingen, nemen veel tijd in beslag van het IT-team. Deze processen zijn vaak uitputtend en foutgevoelig waardoor het IT-team hun core-misson uit het oog dreigen te verliezen.

Nutanix Calm voegt native application orchestration en lifecyclemanagement toe aan het Nutanix Enterprise Cloud Platform. Het helpt u bij het bouwen aan een private cloud door geavanceerd application management te bieden dat veelvoorkomende taken omzet in herhaalbaare automatiseringendie toegangelijk zijn voor alle IT-teams, zonder de controle over de infrastructuurstack op te geven.

 

Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog enkele vragen of opmerkingen of wil u zelf graag uw IT-infrastructuur optimaliseren? Geef dan gerust een seintje en dan bekijken we samen hoe we u verder kunnen helpen!

Overzicht Nutanix Products

Nutanix-Calm

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons