Nutanix AHV 

Hyperconverged Infrastructure  Virtualization

Maak gebruik van de ingebouwde virtualisatie.
 
Hypervisor software is duur en vereist gespecialiseerde vaardigheden voor het dagelijkse management.
 
Nutanix AHV is een enterprise-class virtualisatie-oplossing die wordt geleverd (zonder dat er extra softwarecomponenten gelicencieerd, geïnstalleerd of beheerd moeten worden). Beginnend met een reeds bewezen open-source KVM virtualisatietechnologie, combineert AHV een verbeterd datapad voor optimale prestaties, beveiliging, netwerkvirtualisatie en volledige management functies om een krachtige virtualisatie stack te leveren zonder software bloat, zonder shelfware en met lagere virtualisatiekosten.
 

 

Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog enkele vragen of opmerkingen of wil u zelf graag uw IT-infrastructuur optimaliseren? Geef dan gerust een seintje en dan bekijken we samen hoe we u verder kunnen helpen!

Overzicht Nutanix Products

Nutanix-AHV-2

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons