Nutanix Acropolis 

Hyperconverged Infrastructure    Moderniseer uw datacenter

Traditionele IT-infrastructuur is complex, vereist gespecialiseerde IT-teams en valt zeer duur uit in prijs om deze aan te schaffen, in te zetten en te beheren. Omslachtige procedures leiden zo uw IT af van het leveren van wat uw bedrijf echt nodig heeft.

Nutanix combineert compute, storage en virtualisatie in een  hyperconverged oplossing die een flexibele infrastructuur levert. Elimineer zo storagesilo's, dure virtualisatietechnologie en dedicated management en bereik operationele flexibiliteit terwijl u ondertussen nog altijd de mogelijkheid hebt om uw hardware en virtualisatietechnologie zelf te kiezen.

Acropolis is het operating system waardoor het ook beter bekend staat als Nutanix AOS (Acropolis Operating System) en kan worden uitgevoerd bovenop elke ondersteunende hypervisor (Nutanix AHV, VMware Esxi, Citrix Xen-Server en Microsoft HyperV).

Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog enkele vragen of opmerkingen of wil u zelf graag uw IT-infrastructuur optimaliseren? Geef dan gerust een seintje en dan bekijken we samen hoe we u verder kunnen helpen!

Overzicht Nutanix Products

Nutanix-AOS-1

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons