Nutanix

Met Nutanix kunnen IT-teams krachtige multi-cloud-architecturen bouwen en managen.

De Enterprise Cloud OS software brengt privé-, openbare en gedistribueerde cloud-besturingsomgevingen samen en biedt één enkel controlepunt om de IT-infrastructuur en toepassingen op elk niveau te beheren.

Nutanix oplossingen zijn 100% softwarematig en zijn gebouwd op de populairste hyperconverged infrastructure (HCI) technologie binnen de industrie. Zij leveren een volledige infrastructuurstack die compute, virtualisatie, opslag, netwerken en beveiliging integreert voor elke toepassing en dit op elke schaal.

Nutanix_X_Gray

Dirk Somerling Channel Sales Manager

Core ICT has been a loyal partner of Nutanix for years.  They show a high level of competence when it comes to integrating our and our eco-system solutions, as a result they have brought Nutanix many new customers

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons