Mellanox

Mellanox Technologies is een toonaangevende leverancier van end-to-end Ethernet, InfiniBand intelligente en interconnectie oplossingen en diensten voor servers, opslag en hypergeconverteerde infrastructuur.

Hun intelligente interconnect oplossingen verhogen de efficiëntie van datacenters door de hoogste throughput en laagste latency te bieden, waardoor gegevens sneller aan applicaties worden geleverd en de systeemprestaties worden bereikt.

Het uiteindelijke doel is om applicatie-runtime te versnellen en het maximaliseren van bedrijfsresultaten. Dit voor een breed scala van markten, waaronder high performance computing, enterprise datacenters, Web 2.0, cloud, opslag, netwerkbeveiliging, telecom en financiële diensten. Ontvangt u graag meer informatie over Mellanox? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

mellanox-logo-square-blue

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons