IBM

IBM is een toonaangevend IT Bedrijf binnen de IT-wereld. Al sinds 1911 zijn ze opvallen aanwezig, dit telkens door hun meest innovatieve oplossingen aan de wereld voor te stellen. Decennialang waren ze leider in het leveren van nieuwe technologieën en dit is in 2019 nog steeds het geval.  

Met Watson, hun AI-platform voor bedrijven, gaan ze op basis van data input, problemen uit het dagelijkse industrieleven oplossen. Dit samen met hun uitgebreid infrastructuur en software porfolio zijn ze een belangrijke spelen in de IT-wereld!

Ondertussen zijn ze ook de grootste werkgever op het gebied van technologie en consulting in de wereld!   Met meer dan 380.000 werknemers bedienen ze klanten in 170 verschillende landen.

Na meer dan 100 jaar in de business is IBM niet meer weg te denken uit de industrie! 

Indien u meer informatie wenst in verband met hun portfolio, kan u ons altijd volledig vrijblijvend contacteren!

ibm office
 
 
 
 

Dedication to every client's success. 
Innovation that matters—for our company and the world.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons