HYCU

  HYCU is een softwarebedrijf gevestigd in Boston, met meer dan 25 jaar ervaring op vlak van data backup, recovery en monitoring voor hyperconverged IT-infrastructuren. HYCU gaat dan ook  bij de ontwikkeling van zijn producten uit van het principe: ‘less is more’. Het bedrijf staat bekend om zijn krachtige en overzichtelijke technologie, die uiterst eenvoudig is in gebruik maar tegelijkertijd in staat is buitengewone prestaties te leveren.

  De drijfveer van het bedrijf is om applicatiegegevens van IT-systemen mobiel en veerkrachtig te maken. Het bedrijf vindt het een noodzaak dat uw applicaties en data even veerkrachtig zijn als uw bedrijf zelf. HYCU levert daarom intelligente, applicatie bewuste, cloud overschrijdende data mobiliteit en disaster recovery.

  Portfolio

  Het portfolio van HYCU baseert zich op twee pijlers: dataprotectie en monitoring.

  Dataprotectie-oplossingen:
  HYCU Protégé

  Hycu-Protégé-Core-ICT-Partner-België-Multi-Cloud-Data-Management
  HYCU Protégé biedt een multi-cloud gegevensbescherming voor multi-tenant omgevingen. Het is een uitgebreide oplossing voor gegevensbescherming, gegevens migratie en disaster recovery, die speciaal ontworpen is voor service providers  en start vanaf de basis.

  HYCU Protégé is de enige applicatiebewuste, lichtgewicht cross-cloud migratie- en DR-oplossing voor Enterprise Apps die applicatieconsistentie, beschermde migratie, one-click Disaster Recovery en geconsolideerd beheer over meerdere clouds heen levert en dit zeer kostenefficiënt.

  HYCU Protégé bestaat uit verschillende oplossingen voor: Nutanix, VMware, Google Cloud en Azure.

  HYCU Protégé

  HYCU voor Nutanix

  HYCU for Nutanix behoort tot de gecombineerde oplossingen voor enterprise clouds. HYCU is de enige applicatie en gegevensbeschermingsoplossing die speciaal gebouwd is voor Nutanix. Dankzij de native integratie en de hypervisor-agnostische architectuur die AHV en ESX omvat maakt het de eenvoud van een hyperconverged infrastructuur helemaal waar.

  De focus van HYCU ligt op applicaties, hierdoor heeft uw omgeving niet langer problemen met gedeeltelijk herstelde applicaties. Het doorziet VM’s om te ontdekken waar elke applicatie wordt uitgevoerd, maakt single-click back-up mogelijk en automatiseert applicatiespecifieke herstelworkflows. HYCU voorziet in een krachtige back-up en recovery oplossing die veerkrachtig inspeelt op de ontwikkelingsfilosofie van Nutanix, namelijk: eenvoud voor de consument.

  Voor meer gedetailleerde informatie, lees hier verder: Datasheet: HYCU for Nutanix of bekijk volgend filmpje: HYCU Data Protection for Enterprise Clouds.

  HYCU voor VMware

  HYCU for VM ware behoort eveneens tot de gecombineerde oplossingen voor enterprise clouds. HYCU biedt de enige Applicatie gerichte dataprotectie software voor VMware (DPaaS) aan. Dit maakt het voor vCenter-beheerders mogelijk om gegevens te beschermen en te beheren in zowel gevirtualiseerde VMware als niet-VMware infrastructuur. Deze oplossing maakt het mogelijk om mission critical applicaties en virtuele machines te beschermen zonder de eenvoud van uw VMware omgeving te verliezen.

  Voordelen:

  • Software oplossing die rechtstreeks op uw VMware-cluster draait
  • Geautomatiseerde en configuratievrije: applicatie detectie, applicatiebewuste back-up en applicatiebewust herstel
  • Snelle implementatie en naadloze updates
  • Gegevensbeschermingsbeleid dat begrijpbaar is en die SLO -naleving waarborgt
  • Beheer van meerdere hypervisors en fysieke servers om de hele onderneming te beschermen
  • Geen extra OS- of app-licenties
  • Ingebouwde reporting engine
  • Migratie tussen ESX en niet-ESX-clusters mogelijk
  Een gedetailleerde uiteenzetting kan u terugvinden via volgende datasheet: Datasheet HYCU - VMware.

   

  HYCU voor Google Cloud

  HYCU for Google Cloud behoort tot de gecombineerde oplossingen voor Public Clouds. HYCU levert de eerste speciaal gebouwde back-up as-a-service voor Google cloud. Uw back-ups hoeven niet langer geïmplementeerd of beheerd te worden. U hoeft enkel de VM en het gewenste beleid te kiezen en ‘HYCU for Google Cloud’ regelt de rest.

  HYCU for Google Cloud biedt uw bedrijf een echte multi-cloud gegevensbeschermingsoplossing net zo sterk als de gegevensbescherming van een enterprise. De oplossing voorziet in zowel dataprotectie, datamigratie als disaster recovery.

  Een gedetailleerde uiteenzetting kan u terugvinden via volgende datasheet: Datasheet HYCU - Google Cloud, of bekijk volgend filmpje 'HYCU for Google Cloud in 60 seconds' voor een korte samenvatting.

  HYCU voor Azure

  HYCU for Azure behoort eveneens tot de gecombineerde oplossingen voor Public Clouds. De dataprotectie-as-a-service van HYCU integreert nauw met Azure Cloud Platform. Op deze manier wordt er eenduidige beveiliging, betrouwbaarheid, prestaties en gebruikservaring gedeeld.

  Een gedetailleerde uiteenzetting kan u terugvinden via volgende datasheet: Datasheet HYCU - Azure

  Hycu-Protégé-Core-ICT-Partner-België

  Monitoring-oplossingen:

  SCOM MP

  SCOM MP (Management Pack) is het monitoring platform van HYCU dat focust op het beveiligen van uw bedrijfsapplicaties. Het is de enige applicatiegerichte monitoringoplossing wereldwijd die volledig inzicht biedt in uw applicaties en tegelijkertijd naadloos integreert met uw beheerplatform, inclusief SCOM.

  Hycu-Protégé-Core-ICT-Partner-België-Back-Up Monitoring SCOM


  SCOM MP biedt inzicht in alles wat ertoe doet, end-to-end, met applicatiegerichte, volledig geïntegreerde partnergerichte monitoring, inclusief SCOM-monitoring. Het geeft snel en nauwkeurig inzicht in zakelijke transacties en problemen met een volledig geïntegreerde weergave van applicatiebeschikbaarheid.

  HYCU voorziet een Management Pack voor zowel: Nutanix, als F5 BIG IP en F5 BIG IQ.
  Meer informatie:

  OBM for citrix

  Proactieve op OBM-gebaseerde bewaking, zorgt ervoor dat problemen met Citrix worden voorkomen voordat deze problemen zich voordoen. Deze Citrix monitoring oplossing, speurt problemen op alvorens deze schade hebben toegelicht. Proactief betekent hier gewoon dat er op tijd wordt gereageerd.

  Het OBM Management Pack voor Citrix van HYCU bewaakt automatisch de vele bewegende onderdelen van Citrix, en dit elke seconde van elke dag. Het geeft u eenvoudig toegang en diepgaand, real-time inzicht in hun gezondheid en prestaties.

  Meer weten? Datasheet OBM - Citrix

  Indien u meer informatie wenst in verband met het portfolio van HYCU, kan u ons altijd volledig vrijblijvend contacteren!

  Hycu

  IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

  Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

  Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

  Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

  Contacteer ons