Dell EMC

Op 7 september 2016 hebben twee bedrijven, Dell en EMC,  samen hun krachten gebundeld. Zo ontstond dankzij één van de grootste technologie fusies in de geschiedenis 'Dell Technologies'. Twee bedrijven die eenzelfde visie deelden , delen deze visie nu maar dan onder dezelfde noemer: het creëren van innovatieve technologieën en deze aan de samenleving te introduceren zodat mensen over de hele wereld betere toegang hebben tot deze technologie. Dell Technologies speelt zo een belangrijke rol bij het veranderen van het mondiale digitale landschap, door de wens om menselijke vooruitgang te stimuleren door middel van technologie.

Dit doen ze door essentiële producten, oplossingen en services aan te bieden aan organisaties die zo hun digitale toekomst kunnen op bouwen, IT te transformeren en hun belangrijkste asset te beschermen: informatie.

Deze collectie aan oplossingen, services en producten kunnen opgesplitst worden in volgende categorieën:

  1. PCs & displays
  2. Dell Technologies Services
  3. Data Center Solutions
  4. Data Technologies Cloud
  5. Data Capital: Dell EMC Storage & Data Protection Solutions
  6. PowerEdge Servers The Bedrock of the Modern Data Center
  7. Mid-Market Solutions
  8. Optimize IT
  9. Remote Working Solutions

Dell-Technologies-StorageZoekt u naar meer informatie met betrekking tot één van deze categorieën? Hier kan u alles terugvinden:

Producten, Service en Oplossingen  Dell Technologies

Dell EMC werkt samen met allerlei verschillende industrieën over heel de wereld. Dit in de publieke en de privé sector, van start ups tot Fortune Global 500 bedrijven. Hierdoor zijn ze geschikt voor grote en kleinere uitdagingen die altijd afgestemd zijn op de noden van de klant.

Wilt u graag meer informatie over Dell Technologies en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

SweensGoldBorder
 

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons