Cloudian

Cloudian, gevestigd in Silicon Valley, is een file en object storage bedrijf dat gespecialiseerd is in S3 compatibele object storage systemen. Zij introduceerden in 2011 hun object-based platform: HyperStore. Dit platform kan voor uw bedrijf de grootste storage uitdagingen oplossen. Implementeer de HyperStore nodes waar u storage capaciteit nodig heeft en nadien kan u heel eenvoudig (op)schalen naargelang de behoefte van uw organisatie. Gebruik HDD-gebaseerde platforms voor de laagste TCO (vermindering met 70%) in de branche. Of maak gebruik van all-flash en krijg 3x een betere prijs en prestatie. Reduceer de opslagkosten voor uw bedrijf aanzienlijk onder andere door het energiezuinig ontwerp dat een maximale productiviteit garandeert. Dit maakt van de Cloudian HyperStore het ultieme antwoord op de complexiteit van de storage.

Appliances:

Cloudian HyperStore appliances bieden u plug-and-play implementatie en een end-to-end ondersteuning. Kies uit HDD- of all-flash configuraties om aan uw prestatie-en capaciteitsvereisten te voldoen. Eventueel kan u beide types combineren in een hybride configuratie die reageert op veranderende datagebruikpatronen. De capaciteiten variëren van 77 TB tot meer dan 1,5 PB per apparaat. Elke configuratie wordt zorgvuldig bepaald om u de optimale mix van prestaties, capaciteit en kosten te bieden. Welk optie u ook kiest, u zal van de beste ondersteuning kunnen genieten om zo aan uw up-time vereisten te voldoen.

Software-Defined Storage:

Implementeer Cloudian HyperStore software op een platform naar uw keuze. Cloudian is compatibel met industry-standard servers waardoor het u de ruimst mogelijke keuze geeft aan bare-metal servers of virtuele machines. Gebruik op HDD-gebaseerde servers voor capaciteitsintensieve toepassingen of maak gebruik van Flash-geoptimaliseerde Cloudian software voor de beste prestaties op all-flash apparaten. Of combineer HDD en flash in een hybride configuratie met intelligente dataplaatsing. Ongeacht het platform, kan u steeds gebruik maken van alle HyperStore functies en functionaliteiten.

Producteigenschappen:

De Cloudian HyperStore biedt meer mogelijkheden die de interoperabiliteit, data duurzaamheid en operationele efficiëntie verbeteren.

  1. Reeds bewezen S3 API: 100% native S3 – objectstorage in uw datacenter.
  2. File ondersteuning: SMB en NFS ondersteuning met HyperFile NAS Controller Software
  3. Exabyte schaalbaarheid
  4. Modulaire groei: Schaal capaciteit en prestaties met additionele nodes
  5. Geodistributie: Plaats opslag op elke plaats, beheren doet u eenvoudig vanaf één plek
  6. Cloud integratie: maak verbinding met de openbare cloud voor DR of extra capaciteit

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan hier 10 redenen waarom klanten gekozen hebben voor de Cloudian Hyperstore.

Top 10 Reasons why Customers Choose Cloudian Hyperstore

 

Events:

Rum Tech Tasting (afgelopen)

Gezien het succes van de voorgaande webinars hebben we begin juni een Rum Tech Tasting georganiseerd. Tijdens deze webinar stonden de experts van Cloudian en Rubrik stil bij de gecombineerde back-up en archiveringsoplossing en hoe deze combinatie voor een betere beveiliging van uw gegevens zorgt. Na afloop konden de deelnemers genieten van een uitgebreide rumtasting.

2021-05-10 08_04_48-Core-ICT - Cloudian  Rubrik - Rum Tasting - 2021.pdf - Adobe Acrobat Reader DC (

 

 

Technical Deep Dive (afgelopen)

Als vervolg op onze Gin & Tonic Techtasting organiseerden we samen met Cloudian en Rubrik een Technical Deep Dive. Tijdens deze hands-on demo kon u ontdekken wat deze gecombineerde oplossing concreet kan betekenen voor uw eigen IT-omgeving. 

Tech dive session picture 1

 

Gin & Tonic Tech Tasting (afgelopen)

Core ICT, Rubrik en Cloudian bieden een complete back-up oplossing voor uw data management platform. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van uw gegevens. Samen organiseerden we op 10/11/2020 een webinar inclusief een gratis hands-on Gin & Tonic workshop begeleid door een cocktailspecialist. 

Banner-mail-Cloudian-Rubrik-Webinar Core ICT

Wilt u graag meer informatie over Cloudian en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Cloudian-HyperStore-4000-appliance_compressed

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons