Cloudian

Cloudian vereenvoudigt bedrijfsopslag met onbegrensde schaalbare opslag die enorme gegevenssets consolideert tot een enkele, gemakkelijk te beheren omgeving.

100% native S3-objectopslag in uw datacenter

Ze transfereren de flexibiliteit en eenvoud die u vindt met een openbare cloudopslag naar de datacenters van klanten. Dit vereenvoudigt het beheer en vermindert de TCO met 70% ten opzichte van conventionele opslagsystemen. Cloudian producten kunnen schalen van slechts drie nodes naar honderden, waardoor systemen de juiste grootte hebben voor elke toepassing of organisatiebehoefte.

Cloudian biedt zeer veel voordelen en reduceert op deze manier o.a. de opslagkosten voor bedrijven aanzienlijk met tot wel 95%, verlaging van beheer overhead, 30% minder stroom, ruimte, koeling en een uiterst robuust ontwerp dat maximale productiviteit garandeert.

Wilt u graag meer informatie over Cloudian en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Cloudian-HyperStore-4000-appliance_compressed

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen. 

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons