Arista

Arista Networks levert software gedreven cloud netwerkoplossingen voor grote datacenter opslag en computeromgevingen. De bekroonde platformen van Arista, variërend in Ethernet snelheid van 10 tot 400 gigabits per seconde, herdefiniëren schaalbaarheid, wendbaarheid en veerkracht. Arista heeft wereldwijd meer dan 20 miljoen cloud netwerkpoorten geleverd met CloudVision en EOS, een geavanceerd netwerkbesturingssysteem. 
De kern van het Arista-platform is het uitbreidbaar besturingssysteem (EOS ™). Dit is een baanbrekend netwerk besturingssysteem met ‘single image’ consistentie tussen verschillende hardware platformen. De architectuur hiervan laat u toe upgrades tijdens het gebruik uit te voeren alsook applicatie extensies. 

Indien u graag meer wil weten, contacteer ons voor een geheel vrijblijvend gesprek!
arista-logo

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons