Partners

Over onze partners

Bij Core ICT hebben we een zeer uitgebreid partnernetwerk waar we ook veel belang aan hechten. Via deze verschillende contacten kunnen we steeds als onafhankelijke partij advies en oplossingen aanbieden volledig op maat van de klant. Hierbij houden we ook steeds rekening met de financiële en structurele wensen.

Naast onze partners zijn we o.a. ook een officiële Lenovo Platinum Business Partner en IBM Premier Business Partner. Twee verdiensten waar we zeer trots op zijn.

Onze partners

ibm-logo-1
 Partner voor kwalitatieve hardware gericht op ‘traditionele’ opslag- en IT-infrastructuur.
 
 
 
 
 
Dell_EMC_logo
Uitgebreide en moduleerbare data protection software voor zowel een grote als kleine IT-infrastructuur.
 
 
Lenovo Partner Pagina Core ICT
Partner voor kwalitatieve hardware gericht op ‘traditionele’ opslag- en IT-infrastructuur.
 
 
Nutanix_Logo.svg-1
Gespecialiseerd in de vereenvoudiging van de IT-infrastructuur voor de eindgebruiker. Dit is mogelijk door de bestaande servers en opslagcapaciteiten samen te brengen in één tool.
 
 
Cloudian_Logo_Primary
Software voor efficiënte object storage met mogelijkheden om hybride oplossingen voor cloud storage op te bouwen.
 
 
Rubrik
Cloud Data Management platform voor o.a. databescherming in de cloud, on premise of hybrid cloud.
 
 
zscaler-logo
Partner voor een uitgebreide websecurity dat zorgt voor de beveiliging als on-premise maar dan in een cloudomgeving.
 
 
Veeam Logo
De Intelligente Data Management-oplossingen van Veeam Software bieden non-stop bedrijfscontinuïteit voor virtuele, fysieke en hyperconverged infrastructuur.
 
 
palo-alto-networks-logo
Palo Alto beveiligt zowel uw datacenter als uw cloud door geavanceerde firewalls en eindgebruiker bescherming, ondersteunt door intelligente "threat prevention" algoritmes.
 
 
mellanox-logo-square-blue
Netwerkoplossingen gebaseerd op Infiniband, Ethernet of Roce bieden de beste prijs, performantie oplosssingen voor netwerk en storage I/O processing capaciteit.
 
 
Cisco
Verkrijg ongeëvenaarde schaalbaarheid en performance, geïntegreerde security, real time analyses, multi snelheid poorten aan een zeer voordelige prijs.
 
 
arista-logo
Arista Networks heeft de beste cloud enabled netwerkarchitectuur voor zowel private, public als hybrid oplossingen. Deze zijn gericht op zowel Enterprise- als KMO-niveau.
 
 
vmware-symbol-png-logo
VMware stroomlijnt de reis voor organisaties om digitale bedrijven te worden die hun klanten betere ervaringen bieden. Onze software omvat compute, cloud, netwerken en beveiliging, en digitale werkruimte.
 
 
sophos-logo-AF9AB4F277-seeklogo.com
Sophos beveiligt elk endpoint van uw netwerk: van laptops, virtuele desktops en servers, tot e-mail- en web-traffic en mobiele apparaten. Met hun producten zorgen ze op 'een eenvoudige wijze' voor de beveiliging van uw netwerk.
 
 
 
Hycu
HYCU voorziet hyperconverged infrastructure van krachtige en eenvoudige backup, recovery & monitoring - oplossingen. 
 
 

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons