Security

Digitale transformatie wordt steeds meer een standaard, waarbij de meeste organisaties hun digitale reisplannen al begonnen zijn. Om dit proces te ondersteunen maken organisaties steeds vaker gebruik van digitale technologieën zoals cognitieve systemen, virtuele en augmented reality, kunstmatige intelligentie, robotica, cloud, big data en 'The Internet of Things' om hun activiteiten te stroomlijnen en de klantervaring te verbeteren

Deze Next Gen-technologieën creëren een complex ecosysteem en introduceren een nieuwe reeks uitdagingen op het gebied van IT-beveiliging, compliance, gegevensbescherming en regelgeving. Organisaties moeten een uitgebreide beveiligingsstrategie ontwikkelen die alle beveiligingspijlers van beleid, proces, technologie, organisatie en mensen omvat. 

Het netwerk van de volgende generatie levert dus veel op meer dan enkel geïntegreerde beveiliging. Een Next Gen-netwerk is strategisch ontwikkeld om te optimaliseren voor de eisen van vandaag en morgen. Met andere woorden, een netwerk van de volgende generatie is een dynamisch netwerk dat trends ondersteunt rond:

  • Mobiliteit
  • Cloud computing 
  • Dreigingsanalyse
  • Beveiliging eender waar, eender welke device of connectiviteit

Bij een digitale transformatie moet veiligheid dus een uitgangspunt zijn om te kunnen groeien in een beveiligde omgeving. Wilt u graag meer weten hoe we uw bedrijf hier de juiste oplossingen voor kunnen aanbieden? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek. Onze IT-experten helpen u graag verder.

IT-Security

Partners

 

zscaler-logo-og-1

Zscaler is gevestigd in San Jose, Californië en is nog steeds een van de snelstgroeiende en meest innovatieve leveranciers in de Secure Web Gateway markt en cloud gebaseerde beveiligingsoplossingen.

palo-alto-networks-logo
Palo Alto beveiligt zowel uw datacenter als uw cloud door geavanceerde firewalls en eindgebruiker bescherming, ondersteunt door intelligente "threat prevention" algoritmes.
IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons