Networking

De explosieve groei aan data, de opkomst van cloud en het Internet of Things hebben voor een revolutie op vlak van storage architectuur gezorgd. Daarnaast is er ook een duidelijke noodzaak aan nóg snellere netwerken, een stabielere verbinding en een goede integratie tussen on-premise netwerken en het internet. In dit verhaal speelt GDPR en de toenemende cybercriminaliteit steeds een grotere rol. Dataveiligheid en privacy staat nu voorop. Ook netwerk infrastructuur heeft zich moeten heruitvinden om te kunnen voldoen aan al deze extra ontwikkelingen.

Huidige workloads stretchen zich uit over multi-clouds, datacenters en bijkantoren. Hierbij is het connecteren van deze verschillende netwerken is een kritiek punt voor een goed functionerende IT-omgeving.

Enkele aandachtspunten voor de Next Gen-architectuur:

  • Efficiënte Spine-Leaf architectuur en andere
  • Flexibiliteit: ondersteuning van elke workload of workstream
  • Automatisering: van ingebouwd tot doe-het-zelf met Devops tot Cloud integratie
  • Analytics: beter inzicht in kost/performantie/gebruik
  • API: programmeerbaar en integreerbaar via open API-integratie
  • Applicatie: elke gebruiker kan via elk device eender welke applicatie gebruiken
  • Veiligheid: detecteer gevaar en zwakheden op elk deel van je netwerk

 

Networking IT omgeving

Partners

 

1280px-Cisco_logo_blue_2016.svg


Verkrijg ongeëvenaarde schaalbaarheid en performance, geïntegreerde security, real time analyses, multi snelheid poorten aan een zeer voordelige prijs.

arista-logo


Arista Networks heeft de beste cloud enabled netwerkarchitectuur voor zowel private, public als hybrid oplossingen. Deze zijn gericht op zowel Enterprise- als KMO-niveau en zijn gebaseerd op open API's, Cloud automatisatie, self service provisioning en roll-out.

mellanox-logo-square-blue-cropped


Netwerkoplossingen gebaseerd op Infiniband, Ethernet of Roce bieden de beste prijs, performantie oplosssingen voor netwerk en storage I/O processing capaciteit.

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons