Load Balancing

De wereld verandert snel vandaag, zeker op IT vlak. Toepassingen drijven meer en meer de digitale economie aan.  Het IT-departmement moet agressieve time-to-market-deadlines halen en meer en meer applicaties o.a. ondersteunen, in een multi cloud omgeving uitrollen maar ook evolueren van monolithische applicaties naar een micro service architectuur. Bovendien moet dit alles aan een kostefficiënt budget

Herkent u sommige van deze uitdagingen? Dan kan Load Balancing hier een duidelijk verschil maken. We zien ook vaak dat de applicatie van vandaag sneller moet zijn dan de infrastructuur die ze levert. Hiervoor wordt u o.a. gedwongen om:

  • Uw infrastructuur over te dimensioneren om pieken op te vangen
  • Continu investeren in nieuwe hardware
  • Manueel beheer en handmatig eenvoudige taken repetitief uit te voeren

Wat als u applicatie services opnieuw zou kunnen ontwerpen?

  • Software-gedefinieerde architectuur - Scheiding van control and data planes
  • Multi-cloud consistentie -Vereenvoudigde operaties met gecentraliseerd beleid
  • Pervasive analytics - Ongekende inzichten in applicaties
  • Volledige levenscyclus automatisering - Application delivery automation

Load Balancing helpt u dus duidelijk om mee te groeien met de steeds sneller wordende omgeving. Wilt u graag meer informatie hoe wij u hiermee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek. Onze IT-experten helpen u graag verder.

Load-Balancing

 

 

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons