Backup

Opslag is vandaag redelijk verspreid over verschillende silo's in het datacenter en cloud. Dit gaat van eenvoudige back-ups, archieven, bestanden en objecten tot naar test / dev en analyses. Deze elementen worden vaak beheerd door verschillende oplossingen en verschillende platformen, maar zonder uniforme standaarden.

Back-ups zijn van deze verschillende silo's écht cruciaal voor het bedrijfsleven.  Een backup is letterlijk de laatste verdedigingslinie geworden voor gegevensbescherming. Zeker gezien het steeds groeiend aantal ransomware en hackaanvallen. Data is en zal altijd een fundament blijven voor elk bedrijf. Net daarom moet de rol van een backup evolueren van een dure verzekering naar een eenvoudig en productief voordeel.

Idealiter beheert één enkel platform alle gegevens, zowel in de cloud, aan de rand of on-premise. Op deze manier wordt er rekening gehouden met zaken zoals back-up, recovery, archivering, compliance, en analyse.

Hierbij zijn er belangrijke criteria waaraan next-gen oplossingen volgens ons aan moeten voldoen:

  • Eenvoudig beheer - "one click" gebruiksvriendelijkheid
  • End to end bescherming, onafhankelijk gebruiker, applicatie
  • API-integratie mogelijkheden
  • Cloud compatibel
  • Zelflerend en zelf-analyse mogelijkheden
  • Bescherming ransomware
  • Zelf service mogelijkheden

Ontdek zelf de voordelen van een efficiënte backup-oplossing voor uw bedrijf. Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek. Onze IT-experten helpen u graag verder.

Backup-oplossing

Partners

ibm-logo-1
We leven in een tijdperk van live data, die altijd en overal beschikbaar is. IBM biedt next-gen databack-up en disaster recovery voor bedrijven van vandaag. Uw oplossingen voor gegevensbescherming moeten dit ook kunnen ondersteunen.
Rubrik-logo

Rubrik is marktleider in Cloud Data Management, 's werelds eerste platform voor het orkestreren van gegevens voor hybride cloud organisaties, altijd en overal. 

Zo mengen we toekomstbestendige architectuur met de eenvoud van consumentenkwaliteit om als pionier met de traditionele backup om te gaan.

Veeam Logo

Vandaag wordt er verwacht dat gegevens ‘intelligent’ worden en in staat zijn om anticiperen op de verschillende behoeftes. Dit proces moet daarbovenop ook veilig en beschikbaar zijn over meerdere cloud infrastructuren.

Veeam biedt ons als partner hiervoor de nodige inzichten om uw innovatie te ondersteunen.

Dell_EMC_logo.svg-1

Beveilig en bescherm uw gegevens, ongeacht de locatie. Gebruik een gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor back-up, herstel, archivering en migratie die de uptime verbeteren én gegevensverlies voorkomen.

Hycu

HYCU voorziet hyperconverged infrastructure van krachtige en eenvoudige backup, recovery & monitoring - oplossingen. 

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons