Cloudian, Rubrik & Core ICT: webinar

Cloudian Rubrik Webinar

Voor de allereerste keer organiseerden we samen met Cloudian en Rubrik onder de noemer 'Have a drink, get to know us' een webinar. Daar toonden we aan hoe we samen een complete back-up oplossing kunnen voorzien voor uw data management platform. Zo moet u zich nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van uw gegevens.

email-7

Frank Huyge (CEO) nam de presentatie van Core ICT voor zijn rekening. Hij werd daarna bijgestaan door Willem Van Engeland (Rubrik) en Niels Roetert (Cloudian) die op basis van hun kennis en expertise vertelden hoe de combinatie van deze drie partijen tot een succesvolle back-up oplossing kan leiden.

Het webinar opnieuw beleven kan echter niet omdat hiervan geen opname gemaakt is. Maar indien u toch nog vragen zou hebben of u bent geïnteresseerd in de oplossing die we samen met Rubrik en Cloudian aanbieden, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons