Lenovo Study Tour 2021

'Slimmere infrastructuuroplossingen voor de datacenters'

Eind september organiseerden we in samenwerking met Lenovo een tweedaagse Study Tour.  Een ideale gelegenheid om de showcase met nieuwe infrastructuur-oplossingen van Lenovo te verkennen, contacten te leggen met de Lenovo-experts en een antwoord te krijgen op al onze vragen. 

Samen met enkele van onze klanten reisden we per vliegtuig af naar Stuttgart. Bij aankomst werden we verwacht in het Lenovo Excecutive briefing center. Met een druk bezette agenda begonnen we aan onze eerste briefings. Enkele topics die hierin aanbod kwamen waren:

 • Data Eco-System: The Shape of Things to come
 • Performance made flexible: Lenovo Solutions powerd by intel® Technology
 • Lenovo ThinkSystem: Next Generation Servers
 • Race to Win: Gain pole position in Data Management with Lenovo Storage Solutions

Na een lange en interessante dag vol briefings en demo's, zorgde een transfer bus voor het vervoer naar het hotel. Vervolgens konden we samen met onze klanten genieten van een uitgebreid diner. Een fijne manier om na te praten over de informatiesessies en business aan pleasure te koppelen.

De tweede dag werden we tijdig terug verwacht aan het briefing center. Deze was opnieuw goed gevuld, met op de agenda onder meer:

 • Exascale to Everyscale: A world of possibilities
 • From HCI to Hybrid Cloud: The engines for Digital Transformation
 • Redefining Hybrid Cloud Architecture
 • Accelerating from Edge to Cloud with Lenovo Platforms
 • Lenovo Sustainable Services

Het boeiende aan de briefingssessies was dat de experts de ruimte lieten om onze vragen te beantwoorden à la minute. Op deze manier ontstonden er interessante discussies. Aan het einde van de trip werd er oorspronkelijk een Q&A voorzien, maar door de interactie tijdens de briefings waren er geen extra vragen meer. Hierdoor ontstond er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het innovation center datacenter. Een ideale afsluiter dus van twee dagen vol interessante en activiteiten!

Zowel onze klanten als wijzelf hebben boeiende  zaken bijgeleerd over de moderne oplossingen van Lenovo voor het datacenter. Het is duidelijk op welke manier deze oplossingen ervoor zorgen dat:

 • data optimaal benut kunnen worden
 • hybrid cloudomgevingen gebruikt kunnen worden
 • vaardigheden binnen de organisatie gemaximaliseerd worden en het hierdoor efficiënter en eenvoudiger wordt om sneller te reageren op nieuwe noden van uw bedrijf.

Aan de feedback van onze klanten te horen, kunnen we zeker spreken van een geslaagde Study Tour!

Bekijk hier enkele sfeerbeelden!

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons