Birthday Party: 6 jaar Core ICT

Banner-Sep-13-2021-01-05-25-13-PM

Onlangs vierden we onze zesde verjaardag! En uiteraard wilden we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Na een jaar vol digitale contacten, waren we zeer enthousiast iedereen opnieuw persoonlijk te mogen ontvangen. En waar konden we dit beter doen dan in onze eigen tuin? We toverden deze om tot een gezellige feestlocatie, zoals u op de foto's kan zien.

We blikten samen terug op de afgelopen zes jaar en keken ook al even naar de toekomst van Core ICT. Daarnaast maakten we graag van de gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken voor de geleverde inspanningen en de vele fijne, professionele en kwaliteitsvolle samenwerkingen.

 

Dit alles zette de toon voor een zeer geslaagde avond! Een avond vol met leuke en interessante gesprekken, nieuwe contacten en dit alles onder begeleiding van goede muziek en lekkere hapjes en drankjes. Het zal niet verbazen dat we met volle teugen hebben genoten!

Bedankt aan iedereen die aanwezig was. We kijken er alvast naar uit jullie volgend jaar opnieuw te ontvangen! Indien u er niet bij kon zijn, scroll dan zeker even door onderstaande foto's. Zo krijgt u alvast een idee van de sfeer en de gezelligheid tijdens de verjaardag van Core ICT. Indien u er wel bij was, geniet dan zeker nog even na!

IT vereisten vandaag de dag veranderen continu om zowel aan de bedrijfsbehoeften als aan de marktomstandigheden te voldoen.

Core ICT heeft een duidelijk zicht op de onderliggende IT infrastructuur en kan u helpen deze eisen te beantwoorden.

Wij assisteren u bij het opmeten, ontwerpen, implementeren en het vinden van de optimale werkmethoden. Wij focussen bovendien ook op het financiële aspect van uw infrastructurele platformen.

Weet u niet zeker welke aanpak het best past bij uw behoefte? Wij helpen u!

Contacteer ons